reklama

Príďte si zabehať!

Som veľmi rád, že behanie získava stále väčšiu popularitu - podľa jedného prieskumu v USA sa vždy zvyšoval počet bežcov cez hospodársku krízu - nečudo, je to jeden z najlacnejších športov. A je to hlavne jediný šport, kde štartujú spoločne víťaz olympiády aj rekreačný priaznivec. Po prekonaní rekordu v počte účastníkov na Bratislavskom maratóne, o dva týždne aj na 65. ročníku Devín - Bratislava všetkým, ktorých ich športové úspechy motivovali, ponúkame a pozývame ich 28.04.2012 na ďalší beh v Bratislave.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)
Obrázok blogu
(zdroj: www.freefoto.com)

Po tradičných krosoch v Rači do kopca sme sa rozhodli zorganizovať aj cestný beh cez tri chotáre (Rača, Vajnory, Svätý Jur) so štartom v sobotu 28.04.2012 o 10,00h. na Nám. Andreja Hlinku v Bratislave - Rači, trať bude viesť z historického centra po asfaltke pri vinohradoch až k Pustému kostolíku (oficiálne Kaplnka Nanebovzatia Panny Márie z roku 1459) v Svätom Jure. Tu bude otočka a zastávka na občerstvenie.

Obrázok blogu

Foto:autor

Bežať sa bude polmaratón (2 kolá trate) alebo "desiatka" (presnejšie 10,6 km). Zároveň chceme premiérovo v Bratislave ponúknuť a vyskúšať v Rakúsku veľmi populárnu štafetu 1+1 2x1,2km - zmiešané dvojice (chlapec+dievča, muž+žena). A nebudú chýbať ani detské behy. Štartovné sme stanovili na priateľskej úrovni 7€ - polmaratón, 5€ - desiatka a 2€ - štafeta - pár, deti zdarma. Každý účastník dostane na pamiatku štartovné číslo, tiež zapožičanie čipu na meranie času, občerstvenie pri behu a v cieli, najlepší podľa kategórií poháre a vecné ceny. A veríme, že sa nám podarí zabezpečiť aj pamätné medaile pre prvých 25 bežcov a bežkyne v absolútnom poradí polmaratónu a desiatky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prihlasovať sa je možné cez internet - tiež je možné sa prihlásiť aj priamo na mieste od 8,00 h. (štartovné pri platbe na mieste bude +1€)

Tiež nás môžete podporiť vstupom do stránky na Facebooku a šírením našej pozvánky.

Tešíme sa na všetkých bežeckých nadšencov v sobotu 24.04.2012!

Obrázok blogu
Michal Drotován

Michal Drotován

Bloger 
  • Počet článkov:  244
  •  | 
  • Páči sa:  131x

Starosta mestskej časti Bratislava-Rača. Aktívny občan. Kandidujem ako nestraník v eurovoľbách za Demokratov. Viac o mne na: www.drotovan.sk Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPoznámka pod čiarouPolitikaCestovanieBratislava - RačaEkonomikaMesto BratislavaFotkyNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu