reklama

Pohľad na svet a drobnosti, ktoré spríjemnia život

Niekedy sa mi zdá, akoby malé pozornosti nemali význam. Sú to drobné maličkosti, ktoré však robia divy. Ich sila spočíva v tom, že človek ich spraví bez toho, že by musel a to len preto, lebo nemá na ľavej strane pod rebrami len kus červeného krvavého mäsa, ale srdce.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Obrázok blogu

Dnes som chcela ísťautobusom domov. Veľmi pršalo. Autobus už stál na zastávke, tak som sa rozbehla,bol však ďaleko, už zatvoril dvere a ja som si myslela, že odíde. Ale onzrazu otvoril dvere a zobral ma. Neviem, koľko by som čakala na tejzastávke, keby odišiel, možno dlho, možno len chvíľu. Ale čo ma na tom najviacpotešilo je fakt, že on nemusel a počkal ma. Neviem, čo ho k tomuviedlo, ale zdržalo ho to asi 20 sekúnd a ja som mala dobrý pocit. Vždymám dobrý pocit, keď ľudia spravia niečo len tak, bez toho, aby za to niečomali.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je to akos predavačmi. Prikázaný úsmev na tvári predavačov hlavne v západnýchkrajinách sa nám zdá pokrytecký. Niekedy to však padne dobre, keď sa predavačkana mňa usmeje, zaželá pekný večer. Som rada, že tento trend prichádza ajk nám. Je jasné, že tie potraviny niekde kúpiť musím a jesť musí tiežkaždý, ale mne sa lepšie nakupuje, ak sa niekto usmieva a vtipkuje, akokeď zazerá a frfle.

Niekedy sa cítim hlúpo,keď sa snažím prihovoriť človeku, s ktorým som sa stretla v nejakejsituácii. Mne sa to zdá byť normálne. Nejde o žiaden dlhý rozhovor. Ibapár slov, ktoré môžu spríjemniť chvíle čakania alebo uľahčiť podobný osud.Možno to niekoho poteší, hlavne starších ľudí. Hlasivky niečo predsa vydržia.A niekedy dobre padne aj rozptýlenie pri bežnom stereotype. Každá chvíľaje tu len raz a je len na nás, ako ju prežijeme, či s úsmevoma dobrou náladou alebo mrzuto a nahnevane. Ako oči huskyho, každémôže mať inú farbu. Oko každého z nás vidí inak. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Veď mi nemusíteodpovedať, keď sa náhodne stretneme. Ja to pochopím.

Celkom ma všakzaujíma, čo si o tom myslíte.

mary dubekova

mary dubekova

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  1x

naivne optimistická duša Zoznam autorových rubrík:  Cesto-fotenieANGLICKORODINASpoločnosť?Zážitko-noviny

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu