reklama

Posledný krát snehujem !

Pamatáte si ešte na sneh? Alebo je to pre väčšinu z nás už dávno dávna minulosť. Keď však ľúbite sneh, nie papať ale šúchať sa ním dolu, netreba vešať hlavu pretože snehovať sa ešte stále dá.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Len treba rozhýbať lenivé kosti a ďaleko cestovať. Takže keď sa konečne prehovoríte a sám seba neomylne ubezpečíte o tom, že áno chce sa vám, áno chcete sa ešte máčať v roztopenej brečke, áno naozaj sa vám chce naťahovať sa večne s celou tou plastovou bagážou, tak počas poriadne dlhého cestovania za roztopeným snehom budete mať dostatok času aby ste sa presvedčili o opaku. Ale ako hovorí klasik: "Hore hlavu". V južných lesoch je krásne suchúčko, pučia kvietky, sviežozelené listy obsypávajú koruny stromov, lieta bodavá háveď, tak prečo sa netrepať kamsi za bielym hovnom, všakže.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A pre ilustráciu pripájam zopár fotiek. Kto uhádne kde to je, má u mňa pivo ;)

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Dobré odtrhy sú vzadu.

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Dana Árvayová (Dvořáková)

Dana Árvayová (Dvořáková)

Bloger 
  • Počet článkov:  233
  •  | 
  • Páči sa:  4x

Človek, ktorý miluje život na plno, vietor vo vlasoch a výhľady ... aj tie v živote ;)Teraz som už matka dvoch detí, samostatne rozbehnutá aromaterapeutka a spoluzakladateľka projektu Outdoormamas..................................................... Zoznam autorových rubrík:  OutdoormamasVýchodné Turecko (CESTOPIS)bicykel, my loveznačka handmadepremýšľam, tuhokade tade, východ i SlovenskoIránKaukazAlbánskoEgyptLibanon, Sýria, Jordánsko

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu