reklama

Nakladanie s televíznymi nezmyslami

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať televízie Markíza a Joj, že prečo vytvorili ešte aj svoje dcérske stanice, keď samy nemajú čo dávať. Ďakujem... Viem, že sú prázdniny. Ak sa púšťajú nezmysly preto, lebo tajným plánom televízií je vyhnať ľudí do ulíc a prírody a prinútiť ich spomenúť si na potrebu aktívneho oddychu, dobré rodinné výlety, posedenia v záhradných reštauráciách a užívanie si proste leta, tak potom nádhera! A kto si televíziu pustil, tak ho potrestáme naším programom, si to nabudúce rozmyslí hahaaa!... Obávam sa však, že rovnako ako boli na programe nezmysly počas roka, tak sa len jednoducho bez nejakej hlbšej myšlienky pokračuje v trende.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Skutočne, človek keď sa nechce pozerať na ľudí, čo varia so servítkami alebo bez nich, či na slovenských či českých farmárov hľadajúcich ženu- lebo áno, na slovenských programoch už aj tí českí hľadajú manželku, tak nech ani neprepína. Ešte nejakí americkí farmári by možno naše krásky radi spoznali, to by bola šupa! Ale možno ak by sme chceli pozerať na ľudí, ktorí nevedia povedať jednu súvislú vetu, alebo ktorých dokrútku nastavia navtedy, keď mali slabú chvílu, tak si zapneme nemý film. Dúfala som, že cez prázdniny aj farmári a zamieňané manželky budú mať pauzu, ale bohužiaľ teda nie. Chápem, že nemusí ísť všade dokumentárny film, ale programy, pri ktorých divákovi merateľne klesá hodnota inteligenčného kvocientu, by sa mohli predsa len objavovať s nižšou frekvenciou.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rovnako, keďže nepoznám nikoho, kto pozerá všetky tie kriminálky z Miami, Hawaiia a Kalifornie, nerozumiem, prečo sú od hlavného po vedľajší vysielací čas vkuse na obrazovkách. Pravdaže som už alergická na pána prefajčeného Columba, ktorý už ide non-stop na obrazovkách slovenských televízií odvtedy, ako bol natočený, a teda už by si aj zalúžil ocenenie Osobnosť televíznej obrazovky. A vlastne nie, v hlavnom vysielacom čase je v súčasnosti na jednom zo spomínaných programov súdna sieň, a v ešte hlavnejšom vysielacom čase sú extrémne prípady, ktoré som prišla na to, sú len súdnou sieňou a jedine možno tak aktivizujú receptory extrémistických skupín zameraných na rómsku menšinu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jedna stupídna reality šou odohrávajúca sa mimo reality kohokoľvek skončila, a tak pravdaže prišla ďalšia. Lebo celé leto budú všade reprízy repríz (ale veď hej, Krok za krokom a Keď budeš moja má určite verných divákov, ktorí si to pozrú aj v dvadsiatej ôsmej repríze), ale trápna reality šou musí ísť na ostro. A hoci na Slovensku už po troch či koľkých kolách všetkých tých talentmánií za tri roky, kedy sa nestihla vymeniť generácia, už talenty konečne došli, môžeme si ich takisto pozrieť v repríze.

Fakt hnus. Televízne programy by sa mali objaviť v zákone o odpadoch ako nová komodita a mali by im byť vyčlenené nové paragrafy o nakladaní so špeciálnym odpadom.

Edita Vyšná

Edita Vyšná

Bloger 
  • Počet článkov:  143
  •  | 
  • Páči sa:  0x

rada píšem.. o veciach, ktoré ma zaujali, oslovili, nahnevali. neznamená to, že to bude niekto ďalší považovať za hodné opisu;) ..na nič nekandidujem, iba by som bola ozaj rada, aby tí, ktorí kandidujú a budú zvolení, získali daný post pre to, lebo to nie sú zlodeji a skorumpované indivíduá, a nie pre to, lebo nimi sú a klamú až moc dobre.preto niektoré tak ladené články. Zoznam autorových rubrík:  envirorozjímanieUSAšportBruselSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu