reklama

V hlavnej úlohe

Ak máme náš osud naozaj vopred určený, tak ten môj písal niekto náladový. Celkom slušne mi namixoval rôzne žánre, evidentne sa zameral na čiernu komédiu s bohatou zápletkou a pripravil celovečerný film kde ani sama hlavná postava chvíľami netuší, akú postavu v ten deň bude hrať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
Juh proti Severu, (Gone with the wind,1939 )
Juh proti Severu, (Gone with the wind,1939 ) 

Už dávno som stratila ilúzie, že sa mi podarí odhadnúť program vysielania vopred. Drámy a tragikomédie prichádzajú bez varovania celkom nečakane, komédie sa rozvíjajú postupne a ľúbostné príbehy mávajú pokračovanie. Chvíľami to vyzerá na sci-fi, alebo minimálne fantasy a nie je núdza ani o rozprávky..

A práve tú terajšiu mám najradšej.

Odkedy si, nemá na mňa ani princezná Arabela a čarovný prsteň som automaticky dostala ako bonus. Splnil mi všetky tajné želania a dodnes funguje, i keď pár krát už padol na zem takmer z druhého poschodia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Spôsob, akým si sa objavil by nepochopil ani Colombo.

Málokto sa môže popýšiť vlastným, súkromným, skutočným a dvojmetrovým živým Amorom ktorý v našom prípade strieľal priamo do cieľa :-)

Každé ráno sa znova a znova presviedčam že Martin vôbec nemusí prísť len na bielom koni a že sen sa dá snívať aj cez deň.

Na to, aby som našla cestu von z lesa nepotrebujem ani chalúpku 7 trpaslíkov a ak ma chytí čarodejnica, viem isto, že ma príde zachrániť princ, pre ktorého je malinou i šesťhlavá saň.

Dúfam, že tento príbeh bude mať klasický americký happy end a že "žili sťastne kým nepomreli " bude použité v každom jeho pokračovaní. V tom prípade mi nevadí ani klasická 365 dielna telenovela.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Baví ma žiť tento scenár o to viac, že je skutočný. A nech sa deje čokoľvek, chcem aby bolo v titulkoch vždy Tvoje a moje meno.

Postavy a mená v tomto príbehu sú skutočné. Akákoľvek podobnosť s nimi, či so spomínanými situáciami nie je vôbec náhodná.

Našťastie.

Nora Remiarová

Nora Remiarová

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Je častokrát presvedčená, že pláva proti prúdu. Verí intuícii a znameniam osudu. Má rada biele zástavy v oknách ľudí. Viktorova a Teova mama. Rozvedená, deti v striedavke. So it goes.. Zoznam autorových rubrík:  fikciaHyperaktivita moja každodennámikrozamysleniaListy ( na pokračovanie)SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu