reklama

Mám také tušenie

Mám jedno želanie...teda je ich vlastne neskromne veľa, ale verím v šťastenu a zdravý rozum a som od narodenia nevyliečiteľný romantik. Preto nehádžem flintu do žita (toto kto už len vymyslel s tou flintou??) a každý rok zostavujem dlhý zoznam.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Želám nám, priatelia, najmä úspešný štart do toho ďaľšieho roka. Lebo sama z vlastnej skúsenosti viem, že ak vykročíte nesprávnou nohou, je to potom väčšinou len červená vlna ako na semafóroch z Račka do Lamača..a tá teda nie je krátka. Nech sme sami so sebou spokojní a nehľadáme stále niečo viac, pretože prijať sa so všetkým čo k tomu patrí je veľakrát kľuč k úspechu. A nikdy nevydržíte s niekým iným, ak nevydržíte sami so sebou.

Aby sa nám dobre žilo, i keď sú prognózy všelijaké a nech sme zdraví..lebo kto už vyrástol, ten vie, že na ničom inom aj tak nezáleží. Nech nám v 2012-ke nechýba zmysel pre humor, lebo ten veľmi pomôže..ak už nám iné neostáva.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Netrápme seba ani svojich patnerov, kamarátov a blízkych zbytočnými očakávaniami, zvoľme tempo, zrýchlime dych pri všetkom peknom a jedinečnom, nie je toho veľa. Nebojme sa riskovať ak ide o lásku, neriskujme ak ide o deti a tých nech sa - chcených- narodí čo najviac. Dúfam že do sveta, za ktorý sa nebudeme musieť hanbiť a nebudeme sa ho báť.

Nech sa nehanbíme ani sami za seba a za naše činy, za slová, ktoré sme vypustili z úst. Nech je tých slov radšej menej ako viac, ale uvážených.. a nech mieria presne kam treba. Ak zatvoríme dvere kamarátstvam a vzťahom, neľutujme, ale zbytočne sa nezbavujme ľudí okolo seba, v tomto veku je to odvážny risk a len múdry človek vie, že znamenia sa dajú hľadať i tam, kde by ste to nikdy nečakali. A že každý človek v jeho okolí môže byť práve tá inšpiácia, ktorú tak veľmi potrebuje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prajem (nám) všetkým, aby sme sa (sami seba) brali menej vážne a aby sme sa (zo seba) nezbláznili. Zdá sa mi, že je to v poslednej dobre velmi častý jav. A aby sme sa kedykoľvek vedeli postaviť za svoje rozhodnutie. Lebo toto ja, milí moji, považujem za naozaj veľký luxus.

A nakoniec...nech sme optimisti. Lebo mám také tušenie, že to budeme potrebovať.

Nora Remiarová

Nora Remiarová

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Je častokrát presvedčená, že pláva proti prúdu. Verí intuícii a znameniam osudu. Má rada biele zástavy v oknách ľudí. Viktorova a Teova mama. Rozvedená, deti v striedavke. So it goes.. Zoznam autorových rubrík:  fikciaHyperaktivita moja každodennámikrozamysleniaListy ( na pokračovanie)SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu