reklama

Zomrela si, stíchol i vietor

Si preč. Ostalo prázdno...a ticho. Ruky mi úplne zdreveneli keď som sa to dozvedela, nepochopiteľné...ty, éterická, mladá a krásna, s vlastným farebným a bohatým svetom, tak zdravo živá ako slová z tvojej hudby...

Písmo: A- | A+

Nech si teraz kdekoľvek... snáď nájdeš pokoj aj keď si odišla príliš skoro, narýchlo a nechala tu kus toho najlepšieho zo samej seba. Dúfam že tam kde si, sa žije v inom tempe a veci sa chápu inou optikou a majú zmysel i keď sa nám zdajú byť tak hrozivo nepochopiteľné - snažím sa márne takto presvedčiť sama seba už pár hodín, nedarí sa mi.

Chcem uveriť tomu, že je to len mimo naše zmýšľanie a preto my všetci čo sme tu ostali len nemo čakáme na nejaký signál, na niečo čo by vysvetľovalo hlbší význam toho čo sa stalo, čokoľvek. Aj sa mi chcelo kričať- bože toto je načo dobré, načo si potreboval ju, ona tu mala predsa ostať... pre Šimona ! - ale nemôžem, hlas vypovedal službu, len tu sedím a píšem ti, Betina.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Betina...

Vonku prestalo pršať, už nefúka. Slnko však ešte nevyšlo a ja mám pocit, že bude pod mrakom.

I keď v novinách písali že za to mohla rýchlosť a nezvládnuté riadenie, nie, neverím. Jednoducho neverím, že Tvoja smrť bola z tých nezodpovedných. A je to teraz vlastne úplne jedno.

Ty len ostaň voľná, drahá, zbav sa všetkého čo ťa ťažilo. Nech je tam, kde teraz si tiež plno dobrej hudby a krásy..lebo to si ty, tak si ťa budem pamätať, takú som ťa poznala..s iskrou v očiach, akú majú len ľudia tvojej kategórie.

Nájdi pokoj... ja ti ho zo srdca prajem.

R.I.P.

Nora Remiarová

Nora Remiarová

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Je častokrát presvedčená, že pláva proti prúdu. Verí intuícii a znameniam osudu. Má rada biele zástavy v oknách ľudí. Viktorova a Teova mama. Rozvedená, deti v striedavke. So it goes.. Zoznam autorových rubrík:  fikciaHyperaktivita moja každodennámikrozamysleniaListy ( na pokračovanie)SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu