reklama

Ľúbim...!!!

Žijem vo svete 21. storočia. Vo svete, kde všetko má svoje pravidlá, kde všetko podlieha istým zákonom (teda aspoň by malo)! Som žena uprostred veľkého  sveta, v ktorom ma čaká ešte veľmi veľa prekážok, či nástrah. No ja sa nebojím. Nemám strach pred tým, čo ma čaká. Nebojím sa budúcnosti. Ja žijem pre dnešok! Takisto sa nezaťažujem minulosťou. Na čo? Na čo mám spomínať a trápiť sa nad tým, čo už bolo a čo naozaj nikto nezmení! Veď to je úplne zbytočné!!! Hlavne keď viem, že ťa mám....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Áno. Ty ma možno nevnímaš. Možno ani nevieš, že som. No ja som tu a som tu šťastná, pretože si tu ty. Nechcem odísť. Nechcem ísť za niekým iným, aj keď si mám možnosť vyberať...! Nie! Ja  som rada s tebou, pri tebe...a nechcem sa toho vzdať. Nechcem cítiť vôňu iného, nechcem počuť slová vychádzajúce z cudzích úst! Nie....! Ďakujem  za každú chvíľu, ktorá mohla byť s tebou strávená. A že to je len klam? Neviem...! No jedno viem určite, že ty si moja prítomnosť a nie minulosť.

Veľa ľudí mi už vravelo....“ nemá to význam....nechaj to tak“....no ja bojujem ďalej! Mnoho krát už strácam síl. Už nevládzem bojovať. No tvoj pohľad mi ich vráti späť. Vráti mi síl, z ktorých mi ubudlo. A ja sa nevzdávam! No pravdu povediac, niekedy sa cítim, ako posledná chudera!!! Ako chudera doprosujúca si lásku. Má to vlastne význam? Stojíš za to, aby som sa trápila? Viem, dal si mi už raz najavo, že som ti nie ľahostajná. No čo ďalej? Aká bude budúcnosť? Ako sa ku mne zachováš? Veľa otázok, no na strane odpovedí je ticho. Prázdne ticho, ktoré nič neznamená. Stále ľúbiš tú druhú? Stále jej zostávaš verný? Skús ma pochopiť, skús to...a uvidíš, čo sa vo mne skrýva. Je to niečo, niečo tajomné a zvláštne. A nie je to len klam.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Veľa ľudí ma nechápe. No ja sa chápem.  Ja chápem čo je vo mne a verím v to. Verím v tú silu, ktorá ma posúva ďalej. Posunie ma až k tebe?

Zuzana Halušová

Zuzana Halušová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som aká som... a to už je moja výhra...!!! Zoznam autorových rubrík:  City...Moje zážitky...Nezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu