reklama

Venované všetkým idiotom za volantom

Nie, vážne mi nie je jedno ak niekto hazarduje s mojím životom...keď už, tak si s ním chcem hazardovať sama a to keď mám na to náladu, ale určite nie dnes.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (285)

Vybrala som sa dnes opäť nútene do práce, a keďže autobusová doprava cez sviatky štrajkuje (o tom, ako stálo už tretíkrát na stanici 150 ľudí a neprišiel dve hodiny žiadny autobus, až niekedy na budúce...) rozhodla som sa ísť autom.

Celkom dobrý plán, keďže je dnes hnusné počasie. V daždi jazdím rada, vnútri je teplúčko, vyhráva mi naplné pecky hudba a všetko je ok... Teda, všetko by bolo OK keby na slovenských cestách nejazdili samí idioti.

Nie, dnes sa tu nebudem sťažovať na audinkárov s bratislavskou značkou (tak ako to zvyknú robiť všetci), pretože títo audinkári mali všetci zapnuté hmlovky. Hovorím o tých hlupákoch, ktorí si ani nezažali svetlá (!!!) napriek tomu, že nebolo vidno auto, ktoré šlo 50m pred vami. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

NIE, naozaj nie je vaše krásne strieborné auto vidieť oslnivo na štyri kilometre, ÁNO, vaše auto dokonca nie je vidno VÔBEC. NIE, to, že ste žena, alebo muž na dôchodku s čapicou na hlave vás ABSOLÚTNE NEOSPRAVEDLŇUJE. Dokonca ani to, že ste pekná blondínka na audi A3 s nitrianskou značkou a lepíte sa každému na prdel...By som chcela vidieť či by jej ten jej úsmev zostal na tvári aj keby ten pred ňou prudko zabrzdil a jej by do tej peknej tváričky vystrelil airbag.

Áno, rozčúlila som sa, pretože auto nie je hračka. Auto zabíja, auto je ZODPOVEDNOSŤ. A keď už sa chcete zabiť vy, tak ok...pustite si plyn, alebo skočte z mosta, stačia aj tabletky...ale nechcite od ostatných účastníkov premávky, aby boli účastníkmi aj na vašich samovražedných plánoch. Ďakujem.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak sa vás to netýka a ste normálny, majte pekný deň a považujte tento článok za bezpredmetný. 

zuzana hanzelova

zuzana hanzelova

Bloger 
  • Počet článkov:  129
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Verejnoprávna novinárka, žena, dcéra, priateľka a občas aj nepriateľka. Zoznam autorových rubrík:  poviedkylove is in the airživot blondínky/bratislavčankyspoločnosť je...moje myšlienkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu