reklama

Ženy by vraj riadili ekonomiku lepšie

Práve som sa dočítala, že ak by ženy riadili ekonomiku, nebola by kríza. Wow. Sme vraj citlivejšie a najprv hľadáme alternatívy, preveríme si informácie a rozmýšľame o možných následkoch svojich konaní. Za to muži vraj hneď konajú a až potom rozmýšľajú. Zhodli sa na tom americkí a britskí vedci. Milujem generalizovanie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (85)

Jasné, hoďme to na chlapov...kde USA, kde ekonómovia...poďme to poňať širšie...to muži! 

Keď už sa tu teda všetci bijeme za rovnoprávnosť...prečo nikomu nevadia takéto hlúpe správy, založené na ničom inom, iba predpoklade, ktorý si dovolím ako žena označiť za totálnu hlúposť? Tak napríklad ja väčšinou o následkoch svojich konaní nerozmýšľam. Nepreverujem si informácie a pokiaľ sa týkajú citovej oblasti, nazvala by som sa dokonca hysterickou. Tá správa je totiž úplne hlúpa, pretože predpokladá rovnaké správanie u miliárd ľudí. Podľa mňa to skôr závisí na povahe, ako na pohlaví. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hovoríme o rovnoprávnosti? Nikomu nevadia reklamy? Ja nie som na ne veľmi háklivá...dokonca aj tie na pracie prostriedky nejako prekúsnem. (asi sila zvyku, ignorujem ich). Ale propagácia toho "správneho rozchodu" je naozaj stupídna. Chápem, že mužom cocacola Zero nechutí, ale ja si ju už v živote nekúpim. 



Nemyslím si, že ženy by mali riadiť ekonomiku, alebo že by ju riadili lepšie. Ekonomiku by mali riadiť v prvom rade schopní ľudia, až potom muži, ženy, homosexuáli, eunuchovia...Je mi jedno či majú deti, alebo psa, mačku, pytóna...Je mi jedno či sú američania alebo z Ugandy. Hlavne nech to všetko fičí. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PF 2009 všetkým!

Zdroj článku: http://ekonomika.sme.sk/c/4259047/vedci-ak-by-zeny-riadili-ekonomiku-nebola-by-kriza.html

zuzana hanzelova

zuzana hanzelova

Bloger 
  • Počet článkov:  129
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Verejnoprávna novinárka, žena, dcéra, priateľka a občas aj nepriateľka. Zoznam autorových rubrík:  poviedkylove is in the airživot blondínky/bratislavčankyspoločnosť je...moje myšlienkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu