reklama

Fazuľka

V umení sa veľmi nevyznám, ale toľko viem, že som v rukách držala nádherný obrázok. Bola na ňom fazuľka. Poviete si, čo už môže byť na takom obrázku nádherné? Veruže bolo. Jeho majiteľka mi ho dovolila podržať len krátko, taký bol pre ňu cenný. Aj som ju poprosila, nech sa s fazuľkou popýšime na blogu, no neuspela som. Že také vzácne obrazy nemožno len tak zverejňovať, povedala. Že je to niečo ako rodinné striebro.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Fazuľka má dnes 8 týždňov a nejaký deň navyše, meria 17 milimetrov a má sa k svetu. Doma ju čakajú dvaja dospelí súrodenci. Keď ich mama minulý týždeň vychádzala z poradne, zavolal jej z práce starší syn. Tak veľmi ju to potešilo, že na ňu..., že na nich myslí. Ešte si len na to zvyká, že už nie je sama, že pod srdcom jej klíči bábätko. Pri dvoch odrastených deťoch, v štyridsiatke a pri synovej frajerke, už s tretím akosi nerátali, no tešia sa naň. Po jari príde leto, potom jeseň a na jej konci, možno s prvým snehom, by sa mala fazuľka narodiť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Ako nastávajúca mamina je zatiaľ trochu zaskočená, trochu prekvapená, ale poväčšine sa smeje a vymýšľa rôzne scenáre, aké to bude, až to bude. Prisviedčam jej a presviedčam ju, že si to určite viac vychutná, ako pri chlapcoch. Že všetci ich budú obskakovať, ju aj to maličké, ktoré sa im narodí, že najmä ocko bude z toho úplne pif a možno až paf. Vtedy vytiahne z obálky čiernobiely obrázok z ultrazvuku, črty jej úplne zmäknu a zasnene sa naň pozerá. Hovorí, že vidí malého medvedíka, lebo má roztiahnuté pacičky do objatia, ako malá koala. Ale mne sa viac páči fazuľka, lebo má 17 milimetrov a rastie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prajem všetkým budúcim mamičkám, oteckom, aj ich deťom, všetko najlepšie.

Júlia Hubeňáková - Bianka

Júlia Hubeňáková - Bianka

Bloger 
  • Počet článkov:  352
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Radkova manželka a mama Miša, Veroniky a Raďa. Zoznam autorových rubrík:  Rodinné striebroBakaláriFejtónyPokrútené paragrafyMoje bá-sničkyPolitika a jaReportMoje povedačkyEvanjelium podľa...FotofejtónSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu