reklama

Ako ženy láskou blbnú alebo Muži, toto nečítajte

Milé ženy! Však je život oveľa krajší, keď sme zamilované? Prináša toľko príjemných vecí, radostí a podnetov, ktoré by sme si predtým vôbec neboli všimli. A keď už je aj s kým podeliť sa o ne, prečo tak nespraviť, nie? NIE! Zadržte. On nemusí vedieť, čo všetko vám práve behá po vašom zatemnenom rozume.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (28)

Neviem, či to tak funguje aj u mužov, ale žena potrebuje mať pocit, že sa svojmu milovanému môže zdôveriť s hocičím. Túto sloboda prejavu má však tendenciu využívať viac a viac a po čase už vytresne hocičo – lebo vidí, že môže.

Spočiatku je muž tolerantný, počúva nás, zasmeje sa s nami, ale.... aj ten chlap je len človek. Ak máte na jazyku somarinu, radšej si do neho zakusnite. Jedného dňa sa mu to totiž už možno nebude zdať také roztomilé, ale skôr infantilné a otravné.
Aj keď ten pocit súznenia duší, zdieľania zážitkov a pocitov, ten tak zvádza, však...

A keď sa k tomu pridá fakt zatemnenia zmyslov láskou... Týmto spôsobom som sa ja, cynik, ktorý nikdy nechodil po ironické poznámky a odpisy ďaleko, roztopila ako kocka ľadu v čaji. A s mozgom sa mi zrejme stalo to isté.
Z človeka, ktorého na gympli označovali za inteligentnú ironickú zlotu, sa stalo stvorenie schopné vypustiť zo seba vetu „Zlatko, konečne mi došlo, čo vlastne znamená Indočína!“
Nebudem vám vysvetľovať, ako som to myslela, podstatné je, že niečo takéto by 22-ročný jedinec rozhodne nemal vysloviť, nech už ho to jeho zlatko oslňuje akokoľvek.

Alebo - raz mi tak nad hlavou zasvietila žiarovka, osvietilo ma a prišla som na pozoruhodné zistenie: na svete existuje viac hláv ako tiel. Pretože:
 - na jednom tele môže byť aj viac hláv (našťastie sa to nestáva často) a zároveň
 - hlava bez tela nemôže existovať.
Keby to teda niekto rátal, napočíta jednoznačne viac hláv ako tiel.
Je to pravda, má to logiku a predsa – je to somarina. Prínos pre ľudstvo žiaden. Keď to ľudia počujú, divne sa tvária. Vyletelo to zo mňa ale skôr, než mi v mozgu zablikala kontrolka TREPEŠ.
„Zlatko, vieš, na čo som prišla? Že na svete je vlastne viac hláv než tiel.“
Zlatko zvraštilo obočie, asi si v duchu opakovalo, čo som práve povedala a hľadalo v tom zmysel. Vidiac, že tápe, ochotne som mu objasnila teoretické východisko a čakala na reakciu. Iba ma objal a chlácholivo potľapkal po chrbte v štýle „to bude dobré, neboj“.
Ktovie, čo si myslel. A môžem si za to sama, mala som byť ticho a kochať sa hĺbkou svojho objavu súkromne.

Blbostí, ktoré som za päť mesiacov vzťahu stihla vymyslieť, je viac a väčšina je už, dúfam, zabudnutých. Len to mi vŕta hlavou, či si zlatko nezačne postupne myslieť, že chodí s idiotom. Takže sa krotím, ale nie vždy sa to podarí. Niekedy sú ústa rýchlejšie než mozog.

Ak sa aj vy častejšie, než je vhodné, prichytíte pri rozkošne blbých otázkach, váš partner vám chytá hlavu do dlaní a pozerá na vás s výrazom, s akým sa my dívame na nemotorné šteniatka, je čas uvedomiť si to a začať si dávať pozor. To, že sme zamilované, ešte neznamená, že sme úplne osprosteli.

Veve Janotková

Veve Janotková

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

23, TrnavaWeb: veve.skFotografie: galériaFotografie: príloha k bakalárke Zoznam autorových rubrík:  OsobnéHrach na steneŠirinu - marinuChcem len vaše dobro

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu