reklama

Kresťanskí chlapci

Nedá mi nepodeliť sa o svoje najnovšie poznatky z mojej obľúbenej pavedeckej oblasti „hľadanie ideálneho partnera“. Keďže sa považujem za viac ako naslovovzatého odborníka (nikto neprečítal viac ženských časákov ako ja!), dovolím si tvrdiť, že som konečne dospela k relevantným výsledkom svojho mnohoročného výskumu: najlepší sú kresťanskí chlapci. Okrem toho, že kostoly sú plné štíhlych fešákov (obžerstvo je hriech!), dôvodov, prečo si zvoliť práve túto kvalitnú sortu, je nepochybne viac. Tu sú:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (167)

Kresťanskí chlapci k vám budú dobrí. Bez ohľadu na vašu minulosť (viď Mária Magdaléna!) sa k vám budú správať s úctou a rešpektom. A ak náhodou nie, pán farár už s nimi narobí porádky!

Kresťanskí chlapci sú schopní abstraktného myslenia (čo vám pomôže napríklad pri zdĺhavom, podrobnom objasňovaní tisícok nuáns vašej citlivej povahy). Veď ako by inak pochopili tú trojjedinosť?!

Kresťanskí chlapci sú výzva. Vôbec nie je ľahké dostať ich pred svadbou do postele. A to je pre nás, súťaživé dievčatá, veľká lahôdka!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kresťanskému chlapcovi môžete v rámci obligátneho sobotného žúru s partičkou nablblých hulvátskych kamarátov zdemolovať byt. Láska k blížnemu to istí.

Kresťanskí chlapci sú zábavní. Neveríte? Nechajte ich, nech vás a vašich kamarátov obracajú na vieru. Čoskoro si určite zvyknete aj na to, že namiesto vtipov rozprávajú podobenstvá.

Nedele máte voľné. Ten váš poskakuje v nedeľnom zbore. Môžete sa zatiaľ obzerať po chlapcoch trebárs... židovských?

Kresťanskí chlapci sú chápaví. Počas predmenštruačného syndrómu pokojne požiadajte o vyháňanie diabla z tela. Kto iný ako sám Satan by už len mohol za vaše náhle záchvaty agresivity?!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak už dostanete skvelého kresťanského chlapca do chomúta, môžete sa po svadbe pokojne uvoľniť. Priberte tridsať kíl a povoľte uzdu svojej útrpne potláčanej hystérii. Kým nás smrť nerozdelí, nie? 

A to najlepšie na koniec: sex je zamýšľaný ako nástroj na plodenie detí. Ježiš, to je aká dobrá výhovorka! Už nikdy, nikdy nemusíte predstierať migrénu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tento článok je myslený ako RECESIA (lat. = žart, humor, nadsázka, samopaš) a v žiadnom prípade nechce nikoho urážať či nebodaj zosmiešňovať. (Nech vám je útechou, že aj tak skončím v pekle.)

lenka jíleková

lenka jíleková

Bloger 
  • Počet článkov:  67
  •  | 
  • Páči sa:  0x

sú niekedy také zvláštne Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáCestičkyPekloRecenzie - SILNE neobjektívneNa vážnoSÚKROMNÉRomán na pokračko

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu