Zeleninu milujem a ešte viac jej špecifické kombinácie rôznych krajín. Preto som si dnes aj vybral typickú kombináciu zeleninovej plnky do bezlepkových Wrapov.
FIT Wrapy ala Italia
(bez lepku a laktózy)

Čo všetko potrebujeme?
Bezlepkové Wrapy od firmy Schär
Čerstvé 2 väčšie rajčiny
Jarnú cibuľku 5 ks
Šalátovú uhorku
Šampióny - 4 ks
Čierne olivy bez kôstky - 1 balenie
1 malá konzerva BIO rajčinového pretlaku
Cesnak - 2 väčšie struky
Čerstvú bazalku
Čerstvé oregano
Avokádo 1ks
BIO panenský olivový olej
Soľ
Čerstvú rukolu

Všetky ingrediencie si nakrájame na drobné kúsky a pripravíme vopred.
Ako postupujeme:
1. Krok: Na panvicu si vylejeme trošku olivového oleja a pridáme doň rozmačkané a na drobno nakrájané avokádo, aby sme si tak vytvorili tukový kvalitný základ. Ohrievame do rozpustenia avokádového oleja.

2. Krok: Keď máme tukový základ rozpálený pridáme na drobno nakrájanú jarnú cibuľku, neskôr šampióny a miešame. Neskôr pridáme čierne olivy. Dobre miešame.

3. Krok: Ďalej pridáme trošku šalátovej uhorky, rajčiny a opäť dôkladne miešame. K záveru pridáme poseknú čerstvú bazalku a čerstvé oregano. Pridáme taktiež štipku soli.
4. Krok: Na záver do zmesky pridáme rajčinový pretlak a miešame cca 2 min na miernom ohni. Dávajte pozor na pripálenie.

5. Krok: Zmesku necháme trošku vychladnúť do misky a potom ju už iba plníme spolu s rukolou do wrapov, ktoré odporúčam predhriať.



A Wrapy ala Itália sú hotové! Dobrú chuť želám! Nabudúce sa môžete tešiť na recept na slano na severský spôsob! Nechajte sa prekvapiť!
