reklama

Ľahostajnosť...

Asi som pomýlená. Príliš citlivá a ovplyvnená vnútrom... Zisťujem, že niektoré veci bolia viac ako by mali. Viac ako by som sama chcela. Pýtam sa prečo? Tak dlho blúdim a stále neviem, kde mám hľadať odpoveď.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Pozerám na svoje dlane. A to málo, čo v nich ostalo nestačí na nový život, lepší zajtrajšok. Svet a tí ľudia čo v ňom žijú sú ľahostajní. Ľahostajní voči druhým... a vlastne aj voči sebe.

Neviem kedy to už konečne pochopím. Ďalší kopanec a ja len hlúpo premýšľam, kde som zase urobila chybu. Plánujem čo urobím, aby to nabudúce bolo lepšie. Rana za ranou a zo mňa sa stáva stále väčšia a väčšia naivka. Dokedy? Dokedy nechám so sebou zametať? Dokedy budem veriť v ľudí? Veriť, že tentokrát to určite dopadne inak ako tých dvestokrát predtým. Dokedy budem dávať šance ľuďom, ktorí si ich nevážia a už asi ani nezaslúžia? Dokedy to ešte vydržím...?

Kristína Janíková

Kristína Janíková

Bloger 
  • Počet článkov:  121
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Keď spím tak utekám pred realitou, ale keď sa mi realita dostane do snov, musím vstať, pretože chcem opäť snívať... Zoznam autorových rubrík:  Najvzácnejší priateliaVieraSila LÁSKYVzťahyMojimi očami a srdcom ...ČlovekZ ríše kelu a zeleninySúkromnéČo sa nikam nevošlo

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu