Pohánkový čas

Tú pohánku som mala kúpenú už niekoľko mesiacov a dôsledne som ju prekladala z poličky na poličku. Aj keď je chutná. Aj keď je zdravá. Dnes som si povedala: "Nastal jej čas! Vyzerá tak jesenne!"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)
Obrázok blogu

A tak som si urobila pohánkové rizoto. Úplne jednoducho. Jeden diel pohánky, dva diely vody. Uverené presne ako ryža. Prichutené vegetou, cesnakom a soľou.

Na inej panvičke som na troche oleja spenila šampióny a kocky údeniny (samozrejme, údenina nie je podmienkou). Pridala som uvarenú pohánku a všetko spolu ešte prehriala.

Rizoto som prizdobila lyžičkou kyslej smotany a čerstvým kôprom. Áno, áno, ten kôpor som mohla posekať na drobnejšie, ale z tej smotany sa mi už vyberal ťažko :)

Čas prípravy dvadsať minút.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Výsledok? Mňam.

Mária Lazárová

Mária Lazárová

Bloger 
  • Počet článkov:  299
  •  | 
  • Páči sa:  6x

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

92 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

300 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

152 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu