reklama

Hok-ej-ej-ej...

Znovu a znovu počúvam, aké to bude výborné (primátor Ďurkovský sa do tej myšlienky úplne zamiloval), že MS v hokeji budú na starom hokejovom štadióne. Z toho, čo sme doteraz videli a počuli v súvislosti s novou halou, má úspech rekonštrukcie prinajmenšom podobné záruky. A to je už čo povedať (sic!). V niečom orgánom mesta rozumiem. Chcú z každej „zákazky“ pre Slovensko vytĺcť pre Bratislavu čo najviac. Už menej chápem ústredné orgány ľadového hokeja a „ministerstvo školstva (mládež a športu)“, najmä ak ide v tomto prípade viac o dobré meno štátu, než jeho hlavného mesta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

 Olympijské hry sú vždy pridelené príslušnému mestu, nie však majstrovstvá sveta. Tie sa konajú v príslušnej krajine. Čo tak usporiadať MS v ľadovom hokeji v Košiciach a Poprade?! Obe mestá majú hokejovú tradíciu, zimné štadióny, medzinárodné letiská. Majstrovstvá budú v čase, kedy sú Tatry mimo sezónu, teda ubytovanie v hoteloch nemôže byť problém. Dúfam, že ani v Košiciach. Zápasy v skupinách by sa hrali v oboch mestách, finálová séria by bola v novej košickej Steel Aréne. No možno je to hlúposť?! To bude zrejme z toho tepla. Najmä že bratislavský magistrát o všetkom rozhoduje s chladnou hlavou.... PS: Požiadavky "Dunajskej komisie" sa síce netýkajú štadiónov, no takmer s istotou možno očakávať problémy ako v prípade rekonštrukcie Starého mosta. Radnica v "časovej tiesni" vyzve jediného autora, aby návrh rekonštrukcie nakreslil. A bol by v tom čert, aby sa netrafil do "najlepšieho" riešenia. Môže sa stať, že Bratislava už nebude mať ani "starý dobrý zimák", ani modernú hokejovú halu.

Jaroslav Liptay

Jaroslav Liptay

Bloger 
  • Počet článkov:  339
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nenarodil som sa, nedokázal som to. Porodila ma moja vlastná matka (iná toho nebola schopná...) Odvtedy si zvykám žiť ... (snáď sa mi to včas podarí...?!) Zoznam autorových rubrík:  Povietkovaniebá-snenieMyšlienkySpoločnosťBlogogáňBlogôňkovoKuklapuklaLesáreňPermoníkovoJajka-niePra-mienkyDeblogácieNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu