reklama

Ako funguje internetová reklama

Pripravil som pre vás video, v ktorom Vám počas necelých 5 minút ukážem fungovanie reklamy prostredníctvom systému ETARGET. Zároveň som marketing v našej firme ukecal, aby niekoľkým z vás poskytol kredit do nášho systému zadarmo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Už dlhšie píšem blogo internetovej reklame, no až po vašich mailoch som si uvedomil, že som začal niekde v strede a nietým základným.

Rozhodol som sa preto predstaviť vám základy PPC reklamy voforme videa. Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť alebo čítať.

Zároveň mám pre vás jeden fór:

Počas natáčania videa sa mi podarilo poriadne hlasno kýchnuť. Prepáčte:-).

Ako verejné ospravedlnenie som na marketingu v našej firme vybavil toto: Prvých 10 z vás, ktorí mi na blogger@etarget.sk pošlú presný čas môjho kýchnutia, dostanú kredit na vyskúšanie nášho systému.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Do predmetu mailu prosím napíšte "Kýchnutie".

Uvádzajte čas kýchnutia vo videu (napríklad 5 minút 28 sekúnd), nie reálny čas (to bolo mimochodom o štvrtej poobede:-).

Video "Základy PPC reklamy" si môžete pozrieť či stiahnuť aj vo vysokej kvalite.

pošli do vybrali.sme.sk RSS

Martin Kováč

Martin Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vo firme Etarget sa starám o to, aby cielené reklamné odkazy na internete priniesli inzerentovi, portálom aj "surferovi" čo najväčší úžitok. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená::::TIPY A TRIKY::::Tipy a triky - ETARGETTipy a triky - PPCTipy a triky - WebdizajnTipy a triky - SEOTipy a triky - UsabilityTipy a triky - Obsah webuTipy a triky - PodnikanieTipy a triky - Zákazníci::::Začíname s PPC::::Základné pojmyZačíname inzerovať::::Stalo sa::::ETARGETSEMVyhľadávačeWeb 2.0INTERNET::::rôzne::::Linky na tento týždeňZábavaO čom je tento blog?

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu