reklama

Investície do reklamy na internete stúpli o 33%

V porovnaní s 3. štvrťrokom minulého roka stúpli výdaje na internetovú reklamu o 33% na 4,2 miliardy dolárov. Rast reklamy medzi 2. a 3. kvartálom naopak nebol až taký dramatický - iba 2%.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Ako pre Clickz.com uviedla Sheryl Draizen z Internet Advertising Bureau, "firmy získavajú dôveru v toto médium, investujú viac a vidia lepšie výsledky."

V prvom polroku si najviac z koláča internetovej reklamy ukrojil search marketing - až 40%. Medzi najmenej rozšírené formy zas naopak patril e-mailový marketing.

Obrázok blogu

Viac informácií:

Clickz - Online ad spending

Marketing Shift - Internet advertising inchces up
RSS

Martin Kováč

Martin Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vo firme Etarget sa starám o to, aby cielené reklamné odkazy na internete priniesli inzerentovi, portálom aj "surferovi" čo najväčší úžitok. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená::::TIPY A TRIKY::::Tipy a triky - ETARGETTipy a triky - PPCTipy a triky - WebdizajnTipy a triky - SEOTipy a triky - UsabilityTipy a triky - Obsah webuTipy a triky - PodnikanieTipy a triky - Zákazníci::::Začíname s PPC::::Základné pojmyZačíname inzerovať::::Stalo sa::::ETARGETSEMVyhľadávačeWeb 2.0INTERNET::::rôzne::::Linky na tento týždeňZábavaO čom je tento blog?

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu