reklama

Jakob Nielsen pre Sitepoint

Jakob Nielsen je jedným z najrešpektovanejších svetových odborníkov na usability. Portál Sitepoint priniesol rozhovor s týmto guru dobrých a efektívnych stránok. Tri zaujímavé postrehy z článku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

1. Firemná stránka bude oveľa viac profitovať z dobre napísaných headlinov ako z toho, že ju prepcháte trendovými a zdanlivo užitočnými programovými vylepšeniami.   2. Väčšinu kontrétnych podstránok vášho webu navštívi surfer iba raz. Nevyužívajte preto zložité interaktívne prvky, radšej pridajte obyčajný hypertext.   3. Homepage vášho webu scrolluje iba 23% užívateľov, kým ďalšie stránky minimálne 42%.  Celý rozhovor nájdete tu .    Tagy: interview   usability   web2.0 Pridaj článok do: asdf.sk Linkuj.cz!    

Martin Kováč

Martin Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vo firme Etarget sa starám o to, aby cielené reklamné odkazy na internete priniesli inzerentovi, portálom aj "surferovi" čo najväčší úžitok. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená::::TIPY A TRIKY::::Tipy a triky - ETARGETTipy a triky - PPCTipy a triky - WebdizajnTipy a triky - SEOTipy a triky - UsabilityTipy a triky - Obsah webuTipy a triky - PodnikanieTipy a triky - Zákazníci::::Začíname s PPC::::Základné pojmyZačíname inzerovať::::Stalo sa::::ETARGETSEMVyhľadávačeWeb 2.0INTERNET::::rôzne::::Linky na tento týždeňZábavaO čom je tento blog?

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu