reklama

Vláčik Ernest chce byť vyhľadávačom

Pravidelná rubrika "Linky na tento týždeň"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

° Cielenú internetovú reklamu (PPC) je možné prirovnať k direct-marketingu. Aké postupy z direct-marketingu platia aj pre PPC?

° Investícia do PPC sa vracia sama. Reklamné agentúry (všetkého druhu) by svoju ďalšiu príležitosť na úspech mali vidieť práve v PPC. Tak vraví Kevin Lee z Did-it.com.

° Niečo pre SEO (search engine optimization) začiatočníkov: Základný sprievodca optimalizáciou web stránok pre vyhľadávače

° A na odľahčenie Ernest the Search Engine. "Ernest the engine" je populárny austrálsky kreslený skeč. Na You Tube si môžete pozrieť, aký má Ernest vzťah k vyhľadávačom na internete.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tagy: PPC SEO video

Martin Kováč

Martin Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vo firme Etarget sa starám o to, aby cielené reklamné odkazy na internete priniesli inzerentovi, portálom aj "surferovi" čo najväčší úžitok. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená::::TIPY A TRIKY::::Tipy a triky - ETARGETTipy a triky - PPCTipy a triky - WebdizajnTipy a triky - SEOTipy a triky - UsabilityTipy a triky - Obsah webuTipy a triky - PodnikanieTipy a triky - Zákazníci::::Začíname s PPC::::Základné pojmyZačíname inzerovať::::Stalo sa::::ETARGETSEMVyhľadávačeWeb 2.0INTERNET::::rôzne::::Linky na tento týždeňZábavaO čom je tento blog?

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu