reklama

Pribrala som...

Pribrala som. Nie veľa, ale tak akurát. Akurát tie moje nohavice sú nejaké úzke. A akurát si nedokážem natiahnuť mnoho svojich šiat. OK, povedzme si to na rovinu- skôr dokážem, avšak moje šaty, ktoré boli po kolená sú mi zrazu tesne pod zadok. Látka sa uchycuje o moje pozadie, a áno- takmer všetko je mi minimálne o dvadsať centimetrov kratšie. Možno aspoň tí štamgasti pri stanici sú radi, keď okolo nich prechádzam.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Pribrala som. Nie veľa, ale tak akurát. Prišla som do nákupného centra a prešla svoje obľúbené obchody. Skúsila niekoľko kusov oblečenia v mojej (už bývalej, alebo hovorme tomu ex) veľkosti. Bolo mi to malé, vrátila sa k regálom a vybrala väčšie číslo, a potom som sa vrátila ešte raz. Asi si domyslíte, že na prechode jesene a zimy nie je najľahšou úlohou skúšať oblečenie. Už bez tak máte na sebe minimálne tri vrstvy oblečenia a v tých nákupných centrách vykurujú už v novembri, akoby minimálne padla sibírska zima (o vianočných pesničkách a výzdobe už ani nehovorím). Domov som z nákupného centra prišla bohatšia o nohavice, ktoré si bez problémov zapnem a o pár stoviek korún chudobnejšia (aj čo sa týka ega).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pribrala som. Nie veľa, ale tak akurát. Zapísala som sa do fitness centra. Ak mi to práca dovolí, tak sa tam potím každý deň. Nie veľa, ale tak akurát. Trošku kardia, trošku posilovania, veľa potu. Nenápadne pozorujem ľudí, všetci sa tvária tak profesionálne, možno len ja som taká stratená medzi tými váhami a činkami. Hlavne medzi tými váhami- mám na mysli konkrétne jednu- stojí pri východe. Pri odchode úplne vyčerpanú vás priam láka k zváženiu. Veď už cvičíte mesiac, určite sa želaný výsledok dostavil- šepká vám diabolský pokušiteľský hlas. Postavíte sa na váhu, a pravdupovediac to vôbec nie je želaný výsledok! (aby som to uviedla na pravdivejšiu mieru o nejakých výsledkoch nemôže byť ani reč) Nahnevane odchádzate a predlžujete si mesačnú permanentku. Po mesiaci sa rozhodnete osudovej váhe dopriať ešte jednu šancu, nakoľko cítite na svojich starých nohaviciach, že už také tesné nie sú. Nesmelo k nej pristúpite s gurážou troch mušketierov. A vo vás to opäť vzbĺkne- buď je váha pokazená, alebo pracovníci fitness centra majú váhu nastavenú tak, aby frustrovaní ľudia chodili do fittka každý deň, navždy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pribrala som. Nie veľa, ale tak akurát. V obchodoch vykupujem regále so zeleninou a ovocím. Mastné jedlo som naposledy videla vo svojich predstavách, a aj teraz, pri písaní tohto článku, mi v podvedomí beží obraz dobre vyúdenej slaninky. Doma varím maximálne na olivovom oleji a všetky zásoby Milky sú pokope- neotvorené na tajnom mieste za rádiom na tretej poličke.

Pribrala som. Nie veľa, ale tak akurát. Bola som v jednom vietnamskom obchode skúšať čižmy. Ochotný predavač mi z čižmy vybral tie papiere, ktorými sú vypchaté, aby čižmy na poličke pekne stáli. Nasadil mi jednu čižmu na nohu a chcel vytiahnuť hore zips (nečudujte sa, že mi tú čižmu obúval, ako vravím, bol naozaj ochotný). Márne ťahal, tlačil, mliaždil, strkal- lýtko proste nepovolilo. Dopoly vytiahnutý zips cez moje lýtko a zrazu otázka, či ich teda kúpim. Jasné, že si ich nekúpim, predsa sú mi úzke. Ako úzke, nie sú úzke, akurát mi sedia. Nehnevajte sa, ale ja si tie čižmy nekúpim. Vietnamsky ma ešte nikto nezaklínal (teda ešte po nijakom jazyku som zakliata nebola), ale jeho zaklínanie som počula ešte aj o dva obchody ďalej. Pre istotu som si prekrížila prsty, človek nikdy nevie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pribrala som. Nie tak veľa. Keď prídem medzi svojich ľudí, pochvália ma, ako dobre vyzerám. Usmejem sa- aj také pribratie sa dá prežiť.

Adriána Moré

Adriána Moré

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  60x

Na ceste životom blúdiaca osôbka... Zoznam autorových rubrík:  Letom-svetomSúkromnéNezaradenéPoviedka I

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu