reklama

kopni si do svojho blogera

Myslela som si, ze blogovanie je o tom, ze si mozem pisat co chcem ( v ramci kodexu blogera) ako chcem a preco chcem. Bohuzial som neustale presviedcana o tom, ze je to najjednoduchsia cesta ako niekoho kritizovat.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (54)

Kedysi som aj ja prispievala do diskusii, vacsinou pozitivne - pochvala pre pisatela. Nerada kritizujem aj vtedy ked nesuhlasim, v diskusii. Najradsej si veci vydiskutujem priamo.

A ak je kritika konstruktivna, jasne, ze sa ju snazim prijat. Ide to obcas tazsie, ale naozaj sa snazim. Jedina vec ma vsak vytaca a myslim, ze nie som jedina.

A to su komentare o nicom, kedy je jedinou ulohou diskutera, si zdvihnut ego a kopnut do blogera. Vdaka bohu, taketo prispevky mavam malokedy, najviac ma to mrzi vsak pri inych ludoch, ktori skutocne pisu dobre, rozumne a zapalene, jasne a zretelne, a nejaky idiot v diskusii, ktory trpi pocitom menej cennosti si do nich kopne.    

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Fajn. Diskusie su na diskutovanie, ale preco do kelu, ti ktori si precitaju tri vety a aj tomu nerozumeju, sa navazaju do chudaka blogera.    

To, ze pisem pre niektorych ludi moze vyznievat smiesne, hlupo... Netvrdim, ze som super pisatelka, ale to, ze niektori z vas-nas blogerov sa skutocne snazia pisat k veci a nieco prinosne napomaha podaktorim citatelom k sebauspokojovaniu svojej dokonalosti je nizke.    

Vela skutocne dobrych blogerov, tieto nemiestne, hlupe a primitivne poznamky cireho pohrdania odradi od dalsieho pisania.    

Naozaj. Hovorim, ze tu nejde o mna. Skor ma to mrzi, kvoli inym, skutocne dobrym blogerom.    

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS: Myslim, ze tento prispevok som napisala dostatocne jasne, ale aj tak sa stavim, ze minimalne jeden mudrc, v nom uvidi nieco skryte o com ani ja v najdivokejsom sne netusim...

daniela podmajerska

daniela podmajerska

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  2x

som divozienka, zijem v lese zazrakov, na dvore poznania a rada sa vyberiem po ceste do neznama :) Zoznam autorových rubrík:  PoviedkyreportsKrvave magnolieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu