reklama

Zuzka, len Ty utieraj to umývadlo ...

V niektorej nedávnej talk show „Nech sa páči“ porozprávala Zuzana Belohorcová, že vyutiera umývadlo po každom použití. A tiež to, že sa to naučila od jedného z jej minulých partnerov. Aj ja mám túto bizarnú vlastnosť, ale nenaučil ma to môj partner. Naučila som sa sama. Ani neviem prečo. Asi preto, že v našom mestečku je najtvrdšia voda z celého Slovenska a tiež asi preto, že umývadlo plné fľakov po zaschnutej tvrdej vode na mňa pôsobilo ... nepríťažlivo:-) Trvalo dosť dlho, kým som tomuto manieru naučila všetkých členov domácnosti, ale trvalo veľmi krátko, kým sa odučili ...:-)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Uznávam, že to bola zbytočná buzerácia manžela, keď som vošla do kúpeľne a zbadala všetko dofŕkané od vody. Boli dni, keď to bolo pomaly hlavnou témou našej domácej komunikácie:-) Hrôzu, ktorú som spáchala na svojom manželovi, som si v celej svojej kráse uvedomila vtedy, keď sa jedného dňa vrátil z trojdennej služobky a priznal sa mi, ako je (mnou!) zmagorený.

On to umývadlo utieral tak ako doma ešte aj na tej hotelovej izbe!:-)

Keď sa mi s tým priznal, normálne som ho poľutovala a uznala som, že som na ňom spáchala „hriech“:-) Pocítila som tú trápnosť nad trápnosť a keď sa môj muž svojím prirodzeným pudom sebazáchovy muža rozhodol, že s touto absurditou skoncuje, tak som nenamietala:-)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už si vôbec nevšímam, keď vojdem do kúpeľne, v akom stave je umývadlo. Výrazne mi k mojej duševnej pohode dopomohlo aj to, že som začala nosiť okuliare a tie si do kúpeľne neberiem:-) 

Dnes to funguje tak, že si poutieram len sama po sebe, lebo mne sa ešte nepodarilo dopracovať sa k takej dokonalosti, aby som utierala aj na hoteli:-). Moja diagnóza utierania ešte nemá patologické prvky:-)

Ale keď som počúvala Zuzku B., hneď ma napadlo:

„Zuzka, len Ty utieraj to umývadlo ... . Ale keď sa raz vydáš, nech Ťa ani nenapadne chcieť niečo také aj po manželovi!“:-)

Žena dokáže muža zblbnúť často až tak, že by sa nikdy sám nedopracoval k podobnému zblbnutiu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A správnej žene časom dôjde, že tým zblbnutím muža zblbla hlavne seba samú...:-)

Janka Remešíková

Janka Remešíková

Bloger 
  • Počet článkov:  275
  •  | 
  • Páči sa:  103x

Nežehlím si spomienky, páčia sa mi v takej forme, akú im dal čas. Na to horšie pozabúdam, pekné cítim ešte raz. Zoznam autorových rubrík:  Mnou milovaní ľudiaStalo sa mi ...Moje úvahy o životeBlbostičkyMoji priateliaMoje veršíkyO všeličom možnom...Moje výletyFotoNie celkom vážneSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu