reklama

Čítam noviny a komentujem ...

Keď si čítam správičky v novinách, vždy si ich okomentujem po svojom. Neprijmem len tak pasívne; zapájam sa aktívne. Mám predsa svoj názor:-) Takže u mňa to pri čítaní novín je asi takto nejako:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (44)

Správička z novín: "Amerika povedala Bushovi nie"
Môj komentár: "Amíci, neblbnite, veď ste si ho zvolili a teraz sa vám nepáči? Veď nebuďte ako Slováci!"

Správička z novín: "O ceny elektriny pre domácnosti sa bojuje"
Môj komentár: "Ako to, že o tom neviem! Aj ja chcem ísť bojovať! Tiež máme elektrinu doma! Kedy sa bojuje ? A kde? A kto? A s kým? A kto proti komu? A môžem prísť aj ja? A môžem si priniesť moju jedinú zbraň - jazyk?"

Správička z novín: "Podnikateľa Ladislava Reháka zatkli"
Môj komentár: "Dokelu, to je ale smola! Som klient Orange a on je tam šéfom. Friško si idem niekam schovať ten akciový mobil, nech mi ho exekútor nevydraží!"

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Správička z novín: "Na tabak dostal najviac Záhumenský"
Môj komentár: "No čo, komu chutí, tomu chutí. Nielen tabak, ale ešte aj jeleň. Čo sa, chlap jeden nepodarený, nevie o tie jelenie parohy postarať iným spôsobom, pre nás lacnejším?:-)) Len keď z toho fajčenia dotačného tabaku náhodou chytí raka, aby ešte nezažaloval štát, že sa tou dotáciou podieľal na zničení jeho zdravia:-)"

Správička z novín: "Fico sľubuje ďalšie kauzy bývalej vlády"
Môj komentár: "To mi bolo jasné od 4. júla t.r. Presne to isté by napadlo aj mňa, keby som sa stala premiérom. Na koho iného by som zvalila svoju neschopnosť? Jasnačka, že na predchodcu! Ten môže za všetko zlé! Za to dobré (ceny PhM, kurz koruny, dobré percentá nezamestnanosti atd...) si zásluhy ponechám."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Správička z novín: "O Černákovi už rozhoduje krajský súd"
Môj komentár: "Čo už nenecháte na pokoji toho nevinného človeka? Trest za tých pár maličkostí, čo ste mu za tých niekoľko rokov dokázali, mu už vypršal a nech si už konečne ide zalyžovať do Tatier!:-)) ...

Len neviem, či aj terajší premiér lyžuje a keby náhodou sa Černákovi podarilo predbehnúť ho v rade na vlek, tak chúďa moje jedno nevinné, zas si posedí zopár rôčkov ...:-)" 

Správička z novín: "Rada Európy: Na Slovensku pretrvávajú predsudky voči niektorým skupinám, osobitne voči Rómom"
Môj komentár: "Tak ja sa vám zaručujem, že ja žiadne predsudky nemám a žiadne predsudky nepretrvávam. Ja viem svoje a som tým niektorým skupinám len a len vďačná. Lebo tým, že sa z rôznych objektívnych príčin nemajú možnosť významným spôsobom aktívne sa zapájať do pracovného procesu, nepodieľajú sa napr. ani na zvyšovaní globálneho otepľovania zemegule, zhoršovaní životného prostredia atd. (tohto svojho komentáru sa trošku obávam, aby bol fakt správne pochopený, lebo stačí sa len trošku "hlbšie" zamyslieť, nie je to až taká "škodná", aby sme nevyhnutne museli mať tie predsudky). Keby sa mi chcelo, napíšem Rade Európy voči komu mám ja predsudky:-))" 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A to som okomentovala len niekoľko správičiek z prvých troch - štyroch strán dnešného vydania mojich SME ... 

 
 

Janka Remešíková

Janka Remešíková

Bloger 
  • Počet článkov:  275
  •  | 
  • Páči sa:  103x

Nežehlím si spomienky, páčia sa mi v takej forme, akú im dal čas. Na to horšie pozabúdam, pekné cítim ešte raz. Zoznam autorových rubrík:  Mnou milovaní ľudiaStalo sa mi ...Moje úvahy o životeBlbostičkyMoji priateliaMoje veršíkyO všeličom možnom...Moje výletyFotoNie celkom vážneSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu