reklama

Aj bulvár sa môže pomýliť

Pred cca 3 rokmi sa ma dcéra pýta:"Hovorila Ti Ň., čo sa jej stalo?"(Ň. je moja druhá dcéra)"Nie, nehovorila, čo sa jej stalo?" - horím polozvedavosťou:) "Si predstav, že Ň. išla vysypať smeti, len tak v teplákoch vybehla z domu a z neďaleko pristaveného auta zrazu vybehol niekto s foťákom a cvakal a cvakal. Bola z toho totálne prekvapená, nechápala, všimla si logo bulvárneho denníka a ostala stáť taká zarazená, že čo sa deje ..."

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

"To fakt vážne?! Fakt ju cvakali len tak z ničoho nič? A to prečo? " - pýtam sa s prekvapením ešte väčším ako keby fotili mňa:)

"No fakt. Keď sa ich Ň. pýtala, že čo to má znamenať, tak po chvíli im to došlo. Že vraj si ju pomýlili." - vysvetľuje mi.

"Pomýlili?? A s kým a prečo??"

"No však vieš, už sme ti to minule hovorili, že o poschodie vyššie nad Ň. býva tá, čo s ňou Boris K. čaká ďalšie dieťa. Je tiež blondína s dlhými vlasmi ako Ň. a čaká to dieťa v takom podobnom termíne ako aj Ň., tak si ju pomýlili, keď tam striehli na tehotnú dlhovlasú blondínu." - vysvetľuje mi a ja konečne začínam prestávať byť nechápavou:)

Keď mi dcéra telefonovala túto správičku, bolo zrovna 1. apríla. 

Keďže moje dcéry sú natoľko dôveryhodné dievčatá, vedela som, že s nejakým 1. aprílom to nemá nič spoločné.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Lenže ja!

Ja zďaleka nie som až taká dôveryhodná ako moje dcéry a okamžite mi to v hlave začalo konšpiračne prepínať na prvoaprílovú nôtu:)

Vytáčam svoju dcéru Ň. a hovorím jej rovno bez obvyklého privítania:"Preboha, pozrela si dnes na nete, čo píše bulvár? (menovala som konkrétnu www.) " - pýtam sa a bez prerušenia pokračujem:
"Veď si tam odfotená na titulke v teplákoch pred vašim domom ako ideš vysypať smeti a titulky pod foto sú, že "toto je ďalšia matka Borisa K., (tá a tá ...), ktorú sa nám podarilo odfotiť ako prvým."

Dcéra trochu stratila reč, netušila, že jej sestra ma tak rýchlo stihla informovať, zrovna bola na nete, tak sa ma pýtala, že kde to je, som jej povedala, že tam a tam v "Prominenti", ona že to nemôže nájsť a ja jej že:

"1. apríl! ha-ha-ha!"

Na túto príhodu som si včera spomenula, tradíciu Prvého apríla poctivo dodržiavam, nie všetky moje nápady sú zverejniteľné; no vlastne väčšina z nich nie je vhodná, aj nad touto som dosť váhala...:) 

SkryťVypnúť reklamu
reklama


 

Janka Remešíková

Janka Remešíková

Bloger 
  • Počet článkov:  275
  •  | 
  • Páči sa:  103x

Nežehlím si spomienky, páčia sa mi v takej forme, akú im dal čas. Na to horšie pozabúdam, pekné cítim ešte raz. Zoznam autorových rubrík:  Mnou milovaní ľudiaStalo sa mi ...Moje úvahy o životeBlbostičkyMoji priateliaMoje veršíkyO všeličom možnom...Moje výletyFotoNie celkom vážneSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu