reklama

Ale fúka, silno duje

"Čo robíš?" "Nič," celé svoje momentálne ničnerobenie vkladám do tohto čarovného slovíčka. Robím prd. Mám čas. Mám more času. Hotové vetry času. Sadám k počítaču, nespúšťam Alfu, idem pozrieť nové články nových autorov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Písmenká sa mi pred očami menia na jútúb, pozerám videá, páčia sa mi, nepáčia sa mi, niečo mi chýba. Nuž všetko ide (kupředu, dozadu ni krok) kamsi, kam ja nedovidím a ako tak sledujem, tak schopnosť rýchleho čítania mi je iba na spomínané vetry. Treba sa naučiť lepšie pozerať.Asi aby som si začala šetriť na nový mobilaparátus (starý nedám ani za svet - mám s ním vybudovaný intímny vzťah), taký ten s foťákom.Alebo to už asi radšej rovno kúpiť nový fotoprístroj, najlepšie s nadrozmernou kopou megapixelov a samozrejmosťou musí byť možnosť nahrávania videí. To nie je nápad na zahodenie, manželov darček z Nemecka je už po šiestich rokoch značne opotrebovaný a kvalita fotiek zodpovedá kvalite fotografujúceho.Tak ale toto by už asi naozaj chcelo kameru. Pekne natočím, ako mi rastie mrkvička, potom z nej navarím výdatnú polievku, z hrachu hrachovú kašu - to budú fukoty...A keď sa naštvem, tak sa na motorke vzadu pekne opačne otočím a budem nahrávať, nech aj vaše oči vidia, to čo moje.Priznávam, chvíľami ma obchádzal pocit ako Charlieho so psím pohľadom, keď niekto domyslel ako dostať do filmu zvuk. Ale teraz vidím nové možnosti. Slová v pohybe. Slová v obraze.Nuž raz darmo, bez vetrov sa ani hlísty nepohnú...Počkám ešte zopár rokov a potom sa do toho pustím. Dovtedy budem ďalej prstami hladiť písmenká.

Silvia Sabová

Silvia Sabová

Bloger 
  • Počet článkov:  126
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Strapatá matka kričiaca z pivnice... Zoznam autorových rubrík:  Poviedky - bez cukruPoviedky - trochu cukruPoéziaAko si tu žijemeZo spomienokJobSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu