reklama

Moja oneskorená odpoveď

Raz si mi napísal... „túžim byť tak neodolateľne veľmi s tebou“. Sedím v robote a perom si píšem na účtenku. Vlastne tebe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

  Túžim sa s tebou voziť v električkách, len tak sedieť na obyčajných sedačkách a neprepásť ten okamih. Keď...sa mi dotkneš rukou vlasov a ja sa zatvárim tak, že akože som si to nevšimla, pritom mi srdce bude skákať, splašené, strelené, bláznivé, vychutnám si ten okamih, tak akože. Je leto a my sa budeme dívať na ľudí, čo s nami cestujú, je ich veľa, spotení, rozmýšľajúci, mysľou inam bežiaci, krátke nohavice, klobúky, pólo košele, všetko majú a neprestanú chcieť mať ešte viac, aj to sedadlo na ktorom sedím. Musím si presadnúť, jedine kde je voľno je na tvojich kolenách, je tam tak bezpečne a krásne, zrazu zacítim tvoj parfum, ťažký a korenistý, na nose mám ružové okuliare a vidím cez ne modrý Dunaj, áno, od Krížnej je to len kúsok, v električke číslo 9. Vozíme sa po mojej a vlastne aj po tvojej krásnej Bratislave, vône sa nám budú splietať a potia sa nám dlane, občas nás ovanie vietor cez to malé okno, nebude to vadiť, lebo v električkách v lete je teplo ako v Saudskej Arábií. Chcem si vystrieť nohy, ale vôbec mi to nejde, však ešte stále na tebe sedím, v zajatí, v objatí a je tam krásne.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mám ti tam dať aj pečiatku?J

Simona Chrappová

Simona Chrappová

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"To som ja, zafúľaný večný učeň múz. Zavesil som sa na krk životu, napil som sa jeho horkej krvi. A teraz vystupujem zo seba jak rieka z brehov a nesiem slovo ešte žeravé, slovo ešte nenarodené a slepé..."M. Válek Zoznam autorových rubrík:  Simonn´s FikcieSrdcové HaluškyThe world aroundPríhody z jednej reštaurácieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu