reklama

Miluj svoj život

Dostala sa mi do rúk kniha Miluj svoj život. Nádherný názov a ešte zaujímavejšia autorka pani Louise L. Hyová. Úžasná žena, ktorá zmenou postoja k životu, prehodnoteniu svojej minulosti a vlastným seba zdokonaľovaním dosiahla vyliečenie zákernej choroby. Nájdete v nej javy medzi nebom a zemou. Mystiku a všetko tajomné. Liečenie na diaľku aj pomocou energií, to všetko Vás čaká, ak sa začítate pozorne. Hlavne pochopíte podstatu celého nášho bytia na Zemi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

V čom spočíva základ nášho pôsobenia tu na Zemi? No v jednoduchosti a úplnej prirodzenosti. Láska je základná energia, bez ktorej všetko hynie a naopak, ak ju máte, rozdávate aj dostávate, dejú sa tie najkrajšie zázraky, ktoré vidia hlavne lekári v medicíne. Na každú chorobu existuje liek. Všetko. čo sa nám deje v živote treba prijať. Milujte sami seba.

Tieto krásne posledné tri vety som použila z knihy, o ktorej si dovolím tvrdiť, že mi veľmi pozitívne a blahodárne zmenila môj osobný život aj pomohla pri liečení choroby. Jednoduchosť života spočíva v pozitívnom zmýšľaní. Ak si tisíckrát poviem, že som šťastná, zdravá, milovaná.... ono sa to aj v skutočnosti stane a naopak ak sa budem ľutovať, trápiť a nadávať na všetko, taký život ma potom čaká.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rovnako prebieha upratovanie na duševnej úrovni. Nemáte dôvod rozčuľovať sa kvôli tomu, že nastal čas vyhodiť niečo, čomu ste predtým verili: zbavte sa toho rovnako ľahko, ako keď po jedle zmetáte omrvinky do koša. Nastal čas trochu dôkladnejšie prebrať svoju minulosť a zistiť, čomu sme verili a ako nám to ubližovalo.

Majte radi to, kým a čím ste a čo robíte. Keď sa uložíte na spanie, zatvorte oči a znovu poďakujte za všetko dobré, čo Vás v živote stretlo. Privolá to ďalšie dobro. Na chvíľu sa zastavte a sústreďte sa. O čom ste práve premýšľali? Ak platí, že Vaše myšlienky formujú Váš život, chceli by ste, aby sa to, na čo práve myslíte, splnilo? V akej podobe sa k Vám asi vrátia starosti, zlosť, krivda, pomsta, alebo strach, ak ste na ne práve mysleli? Myšlienky nám rýchlo letia hlavou, nie je vždy ľahké zachytiť ich. Ak chceme prežiť radostný život, musíme podľa toho aj myslieť. Ak chceme mať úspech, treba sa zaoberať myšlienkami naň. Všetko, čo slovami, alebo myšlienkami vysielame, sa nám vracia späť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

RADA: „Never neznámym ľuďom“ je možno dobrá pre dieťa. Ak sa ňou riadi aj dospelý, zostane izolovaný a osamelý. Keď Vám v detstve vštepovali, že všetko je Vaša vina, potom sa budete cítiť previnilo. Stane sa z Vás človek, ktorý sa bude za všetko viniť. Nech je Váš problém akýkoľvek, jeho pôvod spočíva v myšlienkovom návyku, ale myšlienkové návyky sa dajú zmeniť!

Deti sa nemusia o svoju dokonalosť ani len trochu usilovať. Dokonalé sa už rodia a správajú sa, akoby o tom vedeli. Vedia, že sú stredobodom vesmíru. Neboja sa požiadať o to, čo chcú. Emócie vyjadrujú bez zábran. Keď sa dieťa hnevá, vie o tom celé okolie. A keď mu je dobre, jeho úsmev dokáže naplniť šťastím celú miestnosť. Deti sú plné lásky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Brány poznania a múdrosti sú stále otvorené. Život je naozaj jednoduchý. Späť dostávame to, čo sme dali.

Iveta Špaková

Iveta Špaková

Bloger 
  • Počet článkov:  108
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Je obyčajná,mladá žena,ktorá sa presťahovala z rušného mesta na pokojný vidiek.Miluje prírodu a ticho jej pomáha pri tvorbe vlastných príbehov,ktoré však ležia v jej zásuvke a rada by to zmenila.Podarilo sa jej však aspoň to,že dva jej články boli uverejnené v oblastných novinách,čo ju inšpirovalo k ďalšiemu písaniu.Už učiteľka na základnej škole tvrdila,že jej slohy sú najlepšie a bola by z nej dobrá spisovateľka.Ktovie, možno sa jej to raz podarí... Zoznam autorových rubrík:  ÚvahaVlastné zážitkyPostrehyCestovaniePotulky prírodouV živote sa stávaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu