reklama

Aj toto sa udialo...

V poslednom čase som nejaký precitlivený, ako keby som bol tehotný. Myslím si však, že zatiaľ nie som, to by nebol bohvieaký výmenný pobyt, keby som sa vrátil domov s bruchom. Až tak dospieť zase nepotrebujem, aj keď nebol by som prvý prípad. Minulý rok sa práve tu v Brazílii podarila taká kuriozitka výmennému študentovi z Belgicka...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

...ktorý bol na na svojom pobyte niekde v okolí Recife (sverovýchod Brazílie) a poslali ho naspäť domov po približne troch mesiacoch, pretože jeho hosťovský otec zistil, že mladý pán z Beneluxu má pravidelný sexuálny pomer nielen s hosťovskou sestrou, ale aj s hosťovskou mamou. Bohvie ako to dokázal... možno, že obeťou bol práve samotný študent – poľutovaniahodné. Pokiaľ však boli obeťami mama s dcérou, tak je to choré. Alebo úctyhodné ?

Nemeckému výmennému študentovi sa stal o niečo vážnejší prípad. Zo svojej výmeny sa vrátil úspešne, v správnom termíne, prijal gratulácie od rodiny a svojho Rotary klubu ako úspešný reprezentant, a tu zrazu po dvoch týždňoch od návratu dostal oznam z Mexika, ktorý mu tvrdil, že ho všetci ešte do konca roka čakajú naspäť v Cancúne, kde sa stane otcom. Nestavil by som na to, že sa tento neplnoletý nemecký mladík začal netrpezlivo „tešiť“ na radosti i starosti spojené s otcovstvom. Zaujímalo by ma, ako to dopadlo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bohužiaľ stali sa aj horšie udalosti, ktoré nie sú úsmevné. Okrem pomerne typických predčasných návratov domov za pitie alkoholu, užívanie marihuany, ale sexuálny vzťah (samozrejme ak na to Rotary klub alebo hosťovská rodina príde, viď. Prípad Belgičan), boli aj tie smutnejšie činy, prípadne sa návrat domov nekonal. Jeden z najkurióznejších prípadov bol pravdepodobne prípad dánskeho študenta v USA, ktorý si priamo na stretnutí svojho Rotary klubu podrezal žily, lebo mu odmietli zrušiť 4D pravidlá (no drinking, drugs, dating, driving). Štyria Kanaďania boli poslaní domov, pretože si na vnútornú časť pery dali vytetovať preškrnutý nápis 4D. Zvláštne zmýšľanie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Z nášho dištriktu (Slovenská a Česká republika) bolo zaznamených cez 160 návratov predčasne (či už po porušení 4D alebo na vlastnú žiadosť) a iba tri úmrtia. Schválne hovorím iba tri (citujem Rotary), keďže tradícia výmenného programu je stará a žiadny iný dištrikt nemá tak priaznivé čísla, čo sa tohto týka. Aj keď zaraďovať a hodnotiť počet úmrtí ako pozitívne číslo mi príde morbídne. Medzi týmito tromi nešťastnými prípadmi sa nachádzal jeden Slovák, Čech a Češka. Slovák umrel v Mexiku pri autonehode s celou hosťovskou rodinou, Čech spáchal v Čile samovraždu skokom z balkóna, pravdepodobne kvôli problémov s drogami, a slečna z Čiech bola zastrelená počas masakru na strednej škole v USA, myslím, že to bol štát Ohio, kde študent psychopat začal strielať do študentov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tretieho apríla budem oslavovať osem mesiacov, čo už som v Brazílii, a zatiaľ nie som ani tehotný (pôjdem si to radšej overiť, lebo s tou mojou citlivosťou veru neviem, neviem...), nemal som sexuálny pomer s polovicou hosťovskej rodiny a zatiaľ žijem aj bez potetovanej pery. Nech mi to vydrží! Držte mi palce!

Tomáš Turanský

Tomáš Turanský

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študent, bývalý výmenný, ktorý si absolvoval rok v Brazílii a teraz si zvyká znovu na realitu. Zoznam autorových rubrík:  BrazíliaPolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu