reklama

UFO v Košiciach? Záhadné obrazce denne pribúdajú!

Na kruhy v obilí sme si už pomaly aj zvykli. Vysvetľujeme si ich rôzne, každý po svojom. Najznámejšou teóriou je zrejme ich mimozemský pôvod. Skeptici ich považujú za výtvor študentov dizajnu, podľa najnovších teórií je za nimi besnenie geneticky modifikovaných fretiek, ktoré MI5 vypúšťa na polia, aby na nich vytvárali obrazce pre budúce vojenské využitie. Tajomné obrazce sa však nemusia objavovať len v obilí. Košice sú rodiskom nového fenoménu, pre ktorý sa sotva kedy nájde toľko jednoduchých vysvetlení.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (23)

Prvé, až zarážajúco nepravidelné geometrické tvary sa objavili v Kavečanoch, mestskej časti na severe Košíc. Zdanlivo chaoticky „porozhadzované" obrazce z tajomnej tmavej hmoty, ktorá z diaľky pripomína asfalt, sú v skutočnosti rafinovaným odkazom, ktorý nebude jednoduché rozlúštiť.

Obrázok blogu

Napríklad symbol na obrázku vpravo. Súčet jeho vnútorných uhlov je presne 1890. Teda rok, kedy sa narodil slávny britský astrofyzik Herbert Dingle , zapálený oponent Einsteinovej teórie relativity. Čo nám chceli autori tohto symbolu povedať? Máme si to azda vysvetliť tak, že prestáva platiť to, čomu sme doposiaľ verili, ergo koniec sveta sa blíži???

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

A teraz si pozrite tento, resp. tieto obrazce, pretože ide o rafinovaný súbor šokujúcej symboliky. Šikmý obdĺžnik zviera s hornou hranou nepravidelného mnohouholníka uhol 48 stupňov. Áno, máte pravdu, 48 stupňov Celzia je 118 stupňov Fahrenheita. Poďme ďalej: Viete niečo o misii STS 118 ?

Bola to misia amerického raketoplánu Endeavour, ktorá sa pripojila k Medzinárodnej vesmírnej stanici. Počkajte, to nie je všetko! Členkou posádky bola istá Tracy Caldwell, ktorá počas letu oslávila 38.narodeniny. Nič? Tracy Caldwell, 38... Stále nič? I am TC-38. Áno!

Obrázok blogu

Slávny TC-38 zo Starr Wars! Toto predsa nemôže byť náhoda! Takto rafinovane sa nám mimozemský autor obrazcov predstavil, zanechal tu svoj nespochybniteľný podpis.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

A čo tento obrázok? Americkým vedcom z Institute for Important Researches (IIR) v Massachusetts sa pri jeho dešifrovaní podaril husársky kúsok: Zistili, že nepripomína absolútne NIČ! Keď ho však otočili o 180 stupňov, poriadne sploštili a natiahli, dostali zarážajúco rovnú čiaru!

Na margo policajného vyšetrovania, ktoré sa (už tradične) snaží vyvrátiť všetky mimozemské teórie vzniku týchto fascinujúcich obrazcov, povedal známy zemplínsky záhadológ Berky Jariabok: "Toto predsa nemôže byť dielom ľudských rúk. Ba čo viac - ani dielom ľudského umu. Žiadna pozemsky mysliaca bytosť by predsa na cestách nevytvárala takéto hlúposti!"

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Policajti sa len zasmiali a povedali: „By ste sa čudovali!"

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Vyšetrovanie ich napokon (aj na základe výpovedí miestnych občanov, podľa ktorých mali mimozemšťania oranžové vesty a v ústach cigarety) priviedlo až k anglickým slobodomurárom (prečo nás to neprekvapuje?) a ich pripravovanej konferencii COSIT - Spatial Information Theory (Teória o priestorovej informácii).

Vytváranie podobných informácií v priestore a komponovanie zložitej symboliky patrí medzi ich starobylé zábavky. Ako potvrdilo policajné vyšetrovanie, kavečanské obrazce má pravdepodobne na svedomí ich košická pobočka Kosit.

Je jasné, že sa v Kavečanoch neobjavili poslednýkrát. Obrazce ani nie je nutné podrobnejšie skúmať, aby bolo aj laikovi hneď jasné, že sa sem ich tvorcovia budú musieť vracať rok čo rok.

Ján Babarík

Ján Babarík

Bloger 
  • Počet článkov:  218
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu