Miroslav Babič
Chicken Picatta
Toto klasické a chutné talianske jedlo zvládne pripraviť aj kuchár začiatočník. Je sýte, mý výraznú chuť a je súčasťou jedálnička mnohých talianskych reštaurácií v USA.
Absolvent Fakulty riadenia a informatiky ŽU (2003). Od marca 2004 do októbra 2008 pracoval a žil v Severnej Karolíne, USA. Už opäť doma. Ex redaktor a šéfredaktor univerzitného magazínu.Angažuje sa aj na blogu sociálna dynamika.WeatherReports.com Zoznam autorových rubrík: Život v USA, Inšpirácia, Tipy na dobré filmy, Recepty z USA, Photographie, Súkromné, Nezaradené, Blbnutie a z dlhej chvíle, Keď blog musí veľa zniesť
Toto klasické a chutné talianske jedlo zvládne pripraviť aj kuchár začiatočník. Je sýte, mý výraznú chuť a je súčasťou jedálnička mnohých talianskych reštaurácií v USA.