reklama

Cosa Nostra dokončila prebratie nášho štátu

Mafiánske rodiny na Sicílii majú rôzne obrady a symboly. Patrí medzi ne aj srdečné bozkávanie sa krstných otcov. Nič teda symbolicky viac neuzavrelo nástup rodín okolo Roberta Fica pri uzurpovaní si moci, ako tri bozky od Štefana Harabina (volaného tiež kápo s najčistejšou povesťou na svete).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (47)
Obrázok blogu
(zdroj: http://www.brandsoftheworld.com/)

Robert Fico ako namazaný stroj postupuje vpred k svojmu cieľu. Tým cieľom je ovládnutie všetkých zložiek tohto štátu a vrátenie sa do jeho mládežníckych rokov. Vtedy ako snaživý mladý komunista vítal šeď normalizácie. Nakoľko prokuratúra môže urobiť poriadny prievan (ako vidieť u susedov v Českej republike), tak z dôvodu dobrého spánku nepostačovala harabinizácia súdnictva. Bývalý vyhodený generálny prokurátor (z dôvodu neschopnosti) Ivan Gašparovič uzavrel kruh svojho života. Hovorí sa, že starého psa novým kúskom nenaučíš. Gašparovič nemal dôvod meniť svoje zvyky, ktoré sa mu toľkokrát v živote osvedčili (či už ako pravej ruke Mečiara, tak aj ľavej nohe Fica).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pomyselnou poslednou kvapkou by mali byť náznaky o tom, že štát chce začať predávať do zahraničia pitnú vodu (obrovské zásoby na Slovensku) a že sa črtá novela stavebného zákona, ktorá umožní úplne ignorovať územné plány. Vláda rozhodne. Ak rozhodne vláda, že pri obci je dobré mať chemickú továreň na kyanid draselný, tak tam bude. Ak bude nejaký starosta či primátor vyskakovať, tak mu cez obvodný úrad atrahujú (zjednodušene zoberú) pôsobnosť stavebného úradu. Vznikne tak čokoľvek o čom rozhodne Fico. Prvé balóniky a prechod de facto ku komunistickým Krajským národným výborom (eufemisticky nazvanými obvodnými úradmi v sídle kraja) už započal - dokončený má byť prvého januára 2014. Medzitým samosprávy budú dostávať menej a menej peňazí (ZMOS je prakticky iba diskusný klub, ktorý stojí veľa peňazí daňových poplatníkov).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak niekto začne vyskakovať, tak ho súdnictvo môže úplne zničiť (napr. desať rokov súdneho konania cez rôzne odvolacie konania a procesné námietky vie zlomiť aj silné povahy). Samozrejme, existuje veľa slušných sudcov a sudkýň, vývoj však ukazuje nie veľmi povzbudivý trend.

Robert Fico je mentálne nastavený rovnako ako Orbán, Putin, Janukovič či Lukašenko. Netreba od neho čakať nič viac, ako to, že preklopí svoju moc do autoritárskeho režimu. Zatiaľ mu v tom už bráni iba to, že nemá ústavnú väčšinu ako Orbán. Takto však pomaly varí žabu v mlieku, veď kto sleduje všetky novely a novely noviel? Len aby sme sa potom neprebudili raz v tzv. inej dobe.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pomaly nastáva čas na občiansku neposlušnosť. Všetci, ktorým to nie je jedno, by sa mali ozvať - čím viac nás bude, tým lepšie. Papaláši sa vždy báli ľudí - preto sa pred nimi zatvárali v palácoch.

Michal Drotován

Michal Drotován

Bloger 
  • Počet článkov:  247
  •  | 
  • Páči sa:  253x

Starosta mestskej časti Bratislava-Rača. Aktívny občan. Kandidujem ako nestraník v eurovoľbách za Demokratov. Viac o mne na: www.drotovan.sk Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPoznámka pod čiarouPolitikaCestovanieBratislava - RačaEkonomikaMesto BratislavaFotkyNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu