reklama

Bolíš ma

Bolesť ma napĺňa v každom zmysle... Bolí ma žalúdok, pretože som pila lacné víno nalačno... Bolí ma hlava, kvôli hluku, ktorý ľudia vytvárajú, aj keď nikto nič zmysluplné nehovorí. A napokon, bolí ma bolí duša.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (102)

Bolí ma duša, pretože aj vo chvíli, keď sedím v miestnosti s desiatimi ľuďmi s ktorými sa poznám už dlhé roky, sa cítim sama.

Bolí ma pokožka, pretože ju nehladíš...

Bolia ma vlasy, pretože ich nevoniaš...

Bolia ma oči, pretože do nich nehľadíš...

Ale najviac, najviac ma bolí srdce, pretože mi nerozumieš... Nevieš, čo je zle, aj keď ti to stále opakujem dokola. Nevidíš, že sa pomaly rútime do záhuby, aj keď sa na to stále snažím upozorniť...

Bojím sa...Naozaj sa bojím...Prvýkrát v živote, čo bude ďalej. Prvýkrát vživote sa okrem hororov a smrti bojím aj niečoho iného...A ty ma stále nepočúvaš... Lebo nechceš...Alebo nevieš.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nie, nebudem vzdychať, že si hovado, že si chlap... Nebudem sa sťažovať, že mi nekupuješ kvety, a dary, pretože kupuješ... Ale budem sa modliť, aby si okrem toho všetkého fyzického začal vnímať aj to duchovno... aby si začal vnímať mňa. Pretože ma bolíš...Naozaj.

zuzana hanzelova

zuzana hanzelova

Bloger 
  • Počet článkov:  129
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Verejnoprávna novinárka, žena, dcéra, priateľka a občas aj nepriateľka. Zoznam autorových rubrík:  poviedkylove is in the airživot blondínky/bratislavčankyspoločnosť je...moje myšlienkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu