reklama

Je to naozaj to co sme chceli?

Dostala som požiadavku, na politický blog:), tak vám skúsim priblížiť moje vnímanie tejto celej vlády.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (32)

Moje vnímanie je úplne jednoduché. Stratila som akýkoľvek záujem o politiku ako takú a to som pred tým mala záujem celkom veľký. Absolútne ma to nebaví a dokonca ma to rozčuľuje. Ani ma tak nerozčuľuje Fico ako taký, ale napríklad Slota, s pánom Mečiarom. Keď som ho minule videla v diskusnej relácii De facto, normálne mi prišlo zle z toho jeho ofenzívneho, arogantného a agresívneho vystupovania. Pán Slota ma zasa vždy až smutne pobaví svojimi úžasne pestrými výrokmi, ktoré naozaj chvíľkovo vytvoria humornú reláciu, ale neskôr, po hlbšom zamyslení, je to naozaj smutné. Pretože on nie je národovec...on je len protimaďar, a ani na to nemá riešenie...iba stále rozpráva zábavné hlúposti, ktoré mu dvíhajú preferencie. Nepodá žiadne reálne riešenie. Iba podobné vtipné výroky, ako mlátenie prostitútok obuškami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No celkovo mi tieto voľby priniesli veľa sklamania. Na začiatku som sa rozčúlila, ako to tak mohlo dopadnúť a len som sa stále utvrdzovala, že keby bola Bratislava samostatný celok, bolo by všetko inak...ale to je o inom. Po prvotnom rozčúlení, prišla malá nádej, že predsa len sa možno niečo zlepší. Ale teraz prišlo opäť rozčúlenie, po podobných krokoch, ako napríklad odškodnenie hlúpych ľudí, ktorí dali svoje peniaze do nebankových subjektov. Absolútne nikto ich do toho nenútil a každému normálnemu človeku došlo, že nie je normálne, aby bol úrok 40 percent, či koľko tam vlastne bolo, bez toho, aby to bol podvod. A teraz za všetkých tých hlúpych ľudí, ktorí vlastnou vinou prišli o peniaze, prídeme o peniaze my, respektíve dajme tomu, že moji rodičia, keďže ja som ešte veľmi mladá, ktorí boli natoľko múdri, že to pochopili. A keďže je úplne jasné, že 300 sk neodškodní nikoho, je to absolútne populistický krok, aby si mohli odškrtnúť jeden zo svojich sľubou z predvolebného programu, aj keď ho vlastne nesplnili, iba minuli ďalšie peniaze, ktoré mohli ísť do zdravotníctva, alebo školstva, alebo úplne hocikam inam...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ďalej nasledovali kroky, ako príspevok prvorodičkám a podobne, s ktorým úplne súhlasím, ale opäť je to len jedna malá korekcia krásy, aby ľudia "držali hubu a krok", pretože TÁTO vláda, konečne robí niečo pre ľudí.

No potom prišli ešte ďalšie kroky, konkrétne pána Harabina, čoho sa myslím veľa ľudí obávalo. Zrušenie špeciálneho súdu? Prečo? Pretože im nevyhovuje? Nech si kľudne majú záchodové kefy za aj za 10 000 sk. Naozaj im to doprajem, pretože mne by sa naozaj nechcelo riskovať svoj krk, tým, že odsúdim niekoho a mafiáni ma zabijú preto,že to bol ich kumpán. Myslím,že tú kefu si naozaj zaslúžia, nech je aj pozlátená. Mimo toho, že keď budú mať drahú kefu na záchod, budú, aj keď len o málo, ťažšie podplatiteľní. Je to myslím celkom logické.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ďalej zastavenie vyšetrovania prípadu Remiáša. 10 rokov sa vyšetruje, 10 rokov to nikto nezastavil. Je veľmi zaujímavé, že zrazu, keď príde pán Harabin, všetko sa zrazu tak krásne vyjasní, že všetci sú bez viny. Vlastne Podľa mňa Remiáš si dal do auta výbušný systém asi sám, aby zdiskreditoval pána Mečiara a ľudí okolo neho. A Michal Kováč mladší? Aký únos prosím vás...všetci všetko plánujú proti pánovi Mečiarovi, lebo on je tak úžasný, že ho jednoducho všetci potrebujú zdiskreditovať. Odkiaľ zobral peniaze na elektru? Ale prosím vás, to už ja staré...na čo sa to pýtať...požičal mu kamoš. Je to vyriešené. Takže na čo špeciálny súd? Na čo vyšetrovanie? Na čo sa to 10 rokov vyšetrovalo...veď p.Harabin to vyriešil ani nie za sto dní.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nevravím,že Dzurinda bol skvelý, to vôbec nie. Mikloš už duplom nie, to sa pravdepodobne ešte ukáže, čo si pán Mikloš všetko nakradol, ale dnešná situácia mi pripadá, ako keby nám vláda natierala med okolo úst, len nech nám ich zalepí a potom spraví presne to isté, ak nie horšie.

zuzana hanzelova

zuzana hanzelova

Bloger 
  • Počet článkov:  129
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Verejnoprávna novinárka, žena, dcéra, priateľka a občas aj nepriateľka. Zoznam autorových rubrík:  poviedkylove is in the airživot blondínky/bratislavčankyspoločnosť je...moje myšlienkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu