reklama

asociácia.

Keď som išla dnes po intrákovej chodbe, zacítila som známu vôňu, či skôr zápach. V hlave som ju hneď začala analyzovať, až som sa dopracovala na východ Slovenska k mojej starkej a k raňajkám, ktoré u nej zvykneme jesť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Viem, že každý deň mi je darom, že sa mohlo niečo stať, nejaká blbá náhoda, a teraz by som to tu nepísala. A aj tak mám stále pocit, že nevyužívam každý deň naplno, že si nevážim dostatočne každý a jeden deň. Že nežijem, ale prežívam. Celé detstvo , pubertu som žila a teraz, teraz iba som. Ale cítim, že niečo sa stane, a ono sa to zmení... Že ja sa (naspäť) zmením.

Keď som išla dnes po intrákovej chodbe, zacítila som známu vôňu, či skôr zápach. V hlave som ju hneď začala analyzovať, až som sa dopracovala na východ Slovenska k mojej starkej a k typickým raňajkám, ktoré u nej všetci jeme. Vôňa párok a kremžskej horčice. Výrazná vôňa horčičného semena a do toho hydinové párky. Asociácia, ktorá ma preniesla niekoľko veľa míľ z francúzskej krajiny až domov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

D. povedala, že som náladová. Asi som. Ale doteraz som nikdy nebola, to bude určite tými hormónmi, čo prehĺtam každý večer v tú istú hodinu... Teda mala by som ich prehĺtať v tú istú hodinu, ale zabúdam. Nechcem to ... a som rada, že o dva týždne s tým skončím. A ktovie, možno aj potom budem naďalej náladová ...uvidíme. Možno budem, lebo je to také obdobie, že viem, čo chcem ,ale neviem čo s tým. Nemám odhodlanie...asi som lenivá, či si len neverím dostatočne... Lebo raz som niekoho sklamala a neviem sa cez to preniesť... Bojím sa hovoriť, čo si myslím, čo chcem a čo nechcem... Bojím sa, lebo už nechcem ublížiť... Ale chcem zmenu, chcem žiť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Asi som niekedy zbytočne paranoidná. Nechcene, ale predsa.

D. mi ukázala dievča na fotke a povedala, že je krajšia a sympatickejšia ako A., ktorú obe poznáme. Povedala som, že ani nie. Mala som pri nej taký ten zvláštny pocit, vedela som, že ju nepoznám, a že ju nemám hneď odsúdiť, ale podvedome sa mi podobala na niekoho koho som kedysi poznala a nebol mi sympatický ... Neodsúdila som ju...určite by som to neurobila na základe čudných pocitov prichádzajúcich z podvedomia. Len som proste povedala, že mi nepríde sympatickejšia... Lebo niekedy, niekde, niekto bol, na koho sa podobá, a ona teraz vo mne vyvolala nechcenú asociáciu nesympatickosti...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

*

Nechcený pocit, keď viem, že ma má niekto rád, ale ja chcem, aby to bol niekto iný...

Kristína Jakubová

Kristína Jakubová

Bloger 
  • Počet článkov:  49
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Taký je život. Povedal Klaun so slzami v očiach, na tvár si namaľoval úsmev a do ruky vzal pero a papier..anabears.blogspot.com Zoznam autorových rubrík:  voyagespomienkypozorovala somfrancieBy the wayzamyslená

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu