reklama

(Ne)ignororvala som.

Ignorovať ženu, ktorá má až moc odstavajúce vankúšiky v ramenách nevkusne žltého obleku. Ignorovať chlapa, ktorý mal asi porážku, hlavou mu myká a na prstoch má otrasné veľké zlaté prstene, ktoré sa k jeho krivým kútikom úst nehodia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ignorovať chlapa, ktorý má široké boky ako žena, sedí ako žena, nohy má ako žena. Ignorovať starú pani, ktorá spieva žalmy až moc vysoko a ignorovať jej piskľavý starecký hlas. Ignorovať chlapa, ktorý sedí úplne vzadu na nejakom stole a hompáľa svoju ľavú nohu vo vzduchu , ako to robia zamilovaní. Ignorovať chlapa, ktorý vyzerá ako Afganec, má oblečenú bundu, pod ktorou by mohol mať aj desať granátov a nápadne úchylne a spokojne sa usmieva. No nevedieť ignorovať pocity, ktoré vo mne tento chlap vyvoláva. Ráno v rádiu hovorili o mŕtvych Nóroch. Píšem domov smsku, či je Samo v poriadku. Samo, ktorý je práve v Nórsku. A myslím nato, že tento chlap to isté spraví s nami. Tento akože Afganec nás v tomto kostole odpáli. Keď sa budeme modliť otčenáš, vtedy to bude také slávnostnejšie, krajšie, tak vtedy to urobí. Chvíľu je v kostole ticho a ja počujem lietadlá, zvuk lietadiel, ktoré nalietavajú na náš kostol, a obhrýzam si nechty. Myslím nato, že sú to ďalší, ktorí nás idú odpáliť, jeho kumpáni. A tiež nato, či si toho chlapa všimol aj niekto iný, alebo len ja mám strach o s voj život, o život žobráka pred kostolom a o životy všetkých týchto ľudí. No omša skončila a ja som aj s ostatnými vyšla po vlastných a neignorovala som žobráka, ktorý mi pred bránou do Božieho chrámu s červenou šiltovkou v ruke a pár eurami v nej, poprial pekný deň a povedal mi mademoiselle. Poďakovala som sa mu, usmiala sa a nevhodila som ani cent. Možno keby som mala, vhodila by som, ktovie... Neignorovala som vínovočervené nechty starých babiek a ich zlaté prstene. Na prstenníku, prostredníku, malíčku. Zásnubný, od milenca. Neignorovala som čierneho kňaza s bielymi zubami a ružovými dlaňami. Lebo som takého ešte nevidela. Neignorovala som Laurette, ktorá mi dnes pomohla s koláčom a potom vylízala hrniec aj s varechou a utrela svoju čokoládovú tvár a ruky do bielej utierky. Neignorovala som chvály, že to je najlepší koláč na svete. A bolo som šťastná.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

.

Netrafila som sa do loptičky pri tenise a povedala som fuck. L. si natrhla rifle na starom dreve a povedal do p..i. A to som si myslela, že tak nerozpráva. Potom sme jedli tartiny. Ja bez nutelly. Akože diéta či čo.

Ignorovala som Macy Gray, I try, ktorá skúša zabudnúť, počúvala som iba melódiu. Ignorovala som pracujúcich otcov na poli, s boľavými mozoľami, chcela som iba odfotiť svoj odraz na ich telách a košoch plných ovocia.

Obrázok blogu

24.7.2011 france 19:36

Kristína Jakubová

Kristína Jakubová

Bloger 
  • Počet článkov:  49
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Taký je život. Povedal Klaun so slzami v očiach, na tvár si namaľoval úsmev a do ruky vzal pero a papier..anabears.blogspot.com Zoznam autorových rubrík:  voyagespomienkypozorovala somfrancieBy the wayzamyslená

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu