reklama

Žehlila som tričká Ralph Lauren.

Žehlila som tričká Ralph Lauren s vyšitými malými koňmi na ľavej strane hrude. Šedé, svetlo ružové, čierne, zelené, lososovo lagúnové, pásikavé, jednofarebné. Veľké, stredné, malé a bolo ich aspoň dvadsať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Spomenula som si na Alexa, ako včera jeho mama vravela, že v Amerike, z ktorej sa len predvčerom vrátili, dookola vravel O maj god! Aj wont frit. Malý päťročný Francúz a jeho bratia sa prechádzali bostonskými, washingtonskými a newyorskými uličkami. Chodili po múzeách, a veľa nakupovali. P. včera vyhadzovala krabicu Converse a M. mal obuté nové šedé conversky. Nové tričká Ralph Lauren a ktovie čo všetko. /Mám pred sebou ich rozmaznané ksichty a správanie. Deti, ktorých jediný úspech doteraz je, že sa narodili do takej (bohatej) rodiny./

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kým boli preč, dva týždne som sa im starala o zajace, rybky, psy. Všetci prežili. Zajacov som odkŕmila na materskom kúpenom mlieku s malými fľaškami, s cumľami. A sú krásni. A oni mi dnes ráno, druhý deň nato, čo tu sú, povedia, že im zdochla rybka. No nič, aspoň, že zdochla im a nie mne.

U V. sme včera jedli maliny. Tiež múzu, ako to ja volám, ale je to taká rýchlo pripravená čokoládová mousse – pena. A jedli sme ju neskoro v noci aj s maslovými keksíkmi pri filme Shawshnak redemption.

Obrázok blogu

Poobede sme sa kúpila v bazéne. Potom sme si pripravili fajnovú večeru. Cestovinu s mrkvou a fazuľou a roztopeným syrom. A sedeli sme na pekných bielych stoličkách.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Fotky na trampolíne počas zlatej hodiny sme nestihli a tak som fotila len to, čo bolo. Drevenú búdu pre deti. Vo vnútri rozhádzané karty, detský riad, kufrík, počarbané drevo kriedami. Vonku bambus a vo mne pocit, že som na opustenom ostrove a že sa mi nechce stavať si loďku z bambusu, aby som sa dostala na pevninu.

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu

16.8.2011 23:40 france

Kristína Jakubová

Kristína Jakubová

Bloger 
  • Počet článkov:  49
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Taký je život. Povedal Klaun so slzami v očiach, na tvár si namaľoval úsmev a do ruky vzal pero a papier..anabears.blogspot.com Zoznam autorových rubrík:  voyagespomienkypozorovala somfrancieBy the wayzamyslená

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu