reklama

O mládeži (a iné drobnosti)

Tá dnešná mládež má teda iné problémy. (Som si veru nemyslela, že sa dožijem dňa, kedy prednesiem takúto vetu, ale ako vidím, v zrelom veku 33 rokov som sa k tomu dopracovala. Ono vlastne tento príspevok má byť tak trocha o sexe. Ale kde ja vo svojom veku by som sa už odvážila dať také niečo do nadpisu!?!)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

No ale čo som to vlastne chcela? Ach áno. Tá dnešná mládež. Podľa najnovších štatistík trápi britských školáčikov (základných škôl) nasledujúci dlhý zoznam problémov. Vlámačky. Gangy. Násilie. Nože a zbrane. Globálne otepľovanie. A terorizmus.

Globálne otepľovanie. No ja teda neviem. Ktovie, kde presne zobrali múdri výskumníci vzorku školákov na svoju anketu. Pretože našu deväťročnú slečnu doma netrápia ani gangy ani terorizmus. Momentálne ju zaujímajú iba vzťahy. Na letnej dovolenke sa zoznámila s rovesníkom Ryanom. Slovo dalo slovo a za chvíľu sa cmukali pri hotelovom bazéne. Teraz jej chodia dlhé e-maily, ktoré začínajú a končia frázou: „I love you“. Ryan sa jej páči. No ale býva ďaleko. A tak sa za mnou chodí radiť, či a koľko času má investovať do tohto vzťahu. A či môže po škole pobozkať aj Sebastiána, pretože aj ten sa jej páči. Ehm. Neviem či som ten najlepší poradca v tomto obore. Prvú pusu som obdržala tuším v pätnástich a 3 dni sa mi z nej triasli nohy.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No a tiež ju zaujíma sex. Čo a ako. Pána beka, to je s tými deťmi robota. Človek by si aj vymyslel niečo o včeličke a kvietkoch. Lenže ono je tá dnešná mládež celkom prefíkaná. Vie o tej celej veci tuším viac ako my. Ako keď nám pred nejakým časom vkráčala do spálne v tom najlepšom. Teda pre nás. Pre ňu by som povedala, že sa ocitla tvárou v tvár svojej nočnej more. (Komu z nás nenaskočila husia kože pri predstave, že vkráča do spálne rodičov v tej najnevhodnejšej chvíli?). Ani brvou nemihla. Chvíľu si nás obzerala, a kým sme došli na to, že tam nie sme sami a hlavou nám prebehlo hororové video ako sme zjazvili mladú dušu na večné veky, tak múdro vyhlásila:“ Znamená to, že už budete mať konečne to bábo, o ktoré Vás už rok prosím?“ 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Za pár týždňov som bola tehotná. Keď tak nad tým teraz rozmýšlam, nespravila to tá moja polovička naschvál? Len aby nášmu narušiteľovi súkromia dokázala, že sex je skutočne niečo čo je striktne obmedzené na rozmnožovanie ľudskej rasy a nie bohapustá, skvelá zábava, ktoru zabíjajú dospelí voľný čas?

Keď sa zamyslím ešte viac, vychádza mi z toho, že dám asi na spálňu zámok. Pri troch babách v dome je šanca, že nám niektorá do nej skôr či neskôr zase vkráča, príliš veľká. A ak sa ich otec rozhodne splodiť ďalšieho potomka zakaždým, keď sa tak stane, aby ochránil ich morálnu integritu, tak sa mám na čo tešiť. Alebo im do izby namontujeme televízor. A video. A Playstation. Niečo z toho ich hádam zabaví dostatočne na to, aby ich prestalo zaujímať, čo sa deje za dverami rodičovskej spálne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A keď všetko zlyhá, tak mi nezostane nič iné, ako poslúchnuť rady starých materí. A počkať s tými panskými huncútstvami kým pôjdu deti spať.

Miriam Novanská

Miriam Novanská

Bloger 
  • Počet článkov:  77
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Slovenská Londýnčanka. Zoznam autorových rubrík:  Londýn mojimi očamiNa cestáchNa čo myslímKultúraSpoločnosťBritské médiaNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu