reklama

Zvieratká

Hoci žijem v päťmiliónovej metropole, bývam v husto zalesnenej oblasti. Vďaka tomu mám veľa domácich zvieratiek...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Obrázok blogu


Americký šváb. Tohto som našiel vo vani, ale zvyčajne sa zdržujú pod posteľou, kým ich jeden z mojich pavúkov nezje. Na rozdiel od svojich menších bratrancov (Americké šváby dorastajú do veľkosti piatich centimetrov; tento mal okolo troch centimetrov), tieto šváby nežijú v domácnostiach. Väčšinu času trávia v lesoch, najmä v mŕtvych stromoch. Počas dažďa sa však sťahujú dovnútra. Ja ich menám moc v láske, najmä preto že vedia lietať, a raz na mne jeden pristál a takmer mi spôsobil infarkt.

Obrázok blogu


Jašteričky sa niekedy vyhrievajú na mojich oknách. Našťastie iba ráno, lebo bývam na východnej strane budovy. Nie že by som ich nechcel aj poobede, ale ráno sú ešte tak zmrznuté že mi dovolia ich odfotiť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu


Táto modlivka sa rozhodla že spätné zrkadlo môjho auta bolo najlepšie miesto na oddych. Vydržala tam do rýchlosti okolo 50 kilometrov za hodinu, ale ešte predtým som si ju odfotil.

Obrázok blogu


Väčšinou mi mole nevadia. Táto ma však čakala pri kľúčovej dierke, a ja som sa jej dotkol keď som odomykal. Dotyk ju vystrašil oveľa menej ako mňa, a neuletela. Keď som sa spamätal, vytiahol som fotoaparát a odfotil si ju. Myslím, že neskôr padla za obeť mojim pavúkom.

Obrázok blogu
Obrázok blogu


Najskôr som si myslel, že sa mi na stenu na terase nalepil konár. Až keď som si všimol ústa (druhá fotka) tak som si uvedomil že išlo o veľmi pekný a pomerne veľký (cca 20 cm) exemplár takzvanej chodiacej paličky. Bohužiaľ niektoré druhy chodiacich paličiek sú jedovaté, a tak som sa rozhodol iba fotiť a nechytať.

Jozef Purdeš

Jozef Purdeš

Bloger 
  • Počet článkov:  166
  •  | 
  • Páči sa:  226x

Keď som bol mladší, mal som názor na všetko. Čím viac som však toho zažil a videl, tým menej hovorím a viac počúvam. Bojím sa, že onedlho načisot onemiem... Zoznam autorových rubrík:  BiznisHyde parkZelený ostrovAmeeerikaTechnofóbiaĽudiaObrázkyHry a hračkyLen takSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu