reklama

Bulvarizmy

Včera som čosi pojedol a prišlo mi zle od žalúdka. Napínalo ma na zvracanie, ale nie a nie to zo seba dostať. Našťastie, zapol som si VyVolených, uvidel som Šakala, a namôjveru, ledva som stihol na záchod dobehnúť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (29)

Dnes sa hrabem v mienkotvornom Novom čase, veď moderný človek musí byť v obraze. Akoby to vyzeralo, keby som nepoznal našich prominentov Desperáda, Kika, Tonyho, Koketu či Denisu? Na hanbu sveta by som ostal. Prstom by ľudia na mňa ukazovali, aha ho odľuda, možno by sa mi aj dáke nadávky ušli. Toto je teda riskovať nebudem.
A čo sa tu nedozvedám! Šakalova manželka celému svetu vykričala, že on je vrahom dvojročného chlapčeka. To je teda nehoráznosť, takto osočiť môjho diaľkového terapeuta! To by Šakal nikdy neurobil. Stačí sa pozrieť na jeho nežné oči a milú tvár a každému musí byť jasné, že je stelesnením dobroty a lásky. Z tej ženy len závisť prehovorila.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ďalej čítam - Big Brother končí o dva týždne skôr. Toto nechápem. Skvelá šou, fantastickí moderátori Vilko a Zuzka, a takýto koniec! Akoby tá Markíza prekliata bola. Minule jej verejnoprávka vyfúkla Superstar, sledovanosť výbornych programov Vilomeniny a rôznych pročkovín klesala a klesala. Našťastie sa manažment Markízy skoro spamätal a nasadil ozajstnú bombu - Mojsejovcov. To vám už bolo naozaj niečo! Bolo sa na čo pozerať. A ten Rozboril! Určite mi dáte za pravdu, že u nás nemá páru. Našťastie.
Ozaj, Mojsejovci. Tu čítam, že Braňo zase slope a skončil na Prednej hore. Norike asi museli prasknúť nervy, keď sa vyjadrila, že toto už tak nenechá a porozmýšľa nad rozvodom. Nechápem, prečo sa rozčuľuje. Vedela, že si berie slávneho speváka, umelca, a tí mávajú všelijaké muchy. Norika, prosím ťa, nerob to, však si sľubovala ďalšiu šou. Veľmi som sa už na ňu tešil.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ďalej. Arcibiskup Sokol požehnal vodcu Pospolitosti.
Vraj aj ruku si s ním podal. Ľudia sa tvária zhrozene. Generálny prokurátor ide túto bandu rozpustiť, a táto, nielen katolícka morálna autorita, sa dopustí takéhoto faux pas? Kdeže! Takto to môžu vnímať ozaj len infantilní občania. Každému, kto len trošku pozná Mons. Sokola, musí byť jasné, že tento starý lišiak sa snaží infiltrovať do Pospolitosti, aby mohol potom na nich donášať. Však skúsenosti má.

Ale nemyslite si, že len u nás sa dejú veci. Aj inde vo svete, ale o tých až niekedy nabudúce. Stále mi nie je dobre, zase ma napína, idem si rýchlo pustiť telku. Ale už si dopredu otvorím dvere na záchode. Pre istotu.

Ivan Rias

Ivan Rias

Bloger 
  • Počet článkov:  263
  •  | 
  • Páči sa:  66x

Spýtajte sa Ondra... Zoznam autorových rubrík:  AforizmyKultúraZábavaMôj názorEpigramyPoéziaPrózaLiterárne maličkostiPolitikárčenieOdpozorovanéOndroSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu