reklama

Tak tomuto sa hovorí odpad spoločnosti!

Konšpirácie spôsobili obrovskú tragédiu a konšpirácie chcú ďalej škodiť a "zabíjať".

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

A tieto konšpirácie majú aj svoje mená. Niekedy sa dostanú na povrch, odhalia svoju podlú tvár. Dnešným dňom otvorili, ešte stále čerstvé, rany; spôsobujúc bolesť všetkým dotknutým a celej ubolenej spoločnosti. Neviem do akej miery, ale zneužijúc tragédiu rodiny, otca (ktorý to tiež asi nemá konšpiratívne v poriadku), bez hanby pokračujúc v zločine, ktorý sa nemal stať! Kto mal ten silný žalúdok, vypočuť si tieto supie zverstvá, musel vidieť neskutočne démonickú snahu o vsugerovanie myšlienok človeku, ktorý hrozne trpí. Zmiešané pocity, ktoré citlivému človeku signalizovali, že tak toto sa už ani nedá nazvať hyenizmom. Viac to vystihuje slovo úplný odpad!
Celý rozhovor, ktorý by v ideálnom svete ani nemal uzrieť svetlo sveta, len poukazuje na nebezpečie, akým konšpiratívne teórie, teda najmä tie v rukách ľudí, inklinujúcich k myšlienkam a názorom neofašizmu a neonacizmu, môžu byť. Spochybňovanie takmer všetkého, vytváranie chaosu a pocitu strachu... práve to sú páky, ktorými sa naprieč krajinou šíri skryté zlo. Toto zlo má často len bolestivé gestá a slová, ale mnohí poznajú aj jeho fyzickú tvár.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Možno sme si mysleli, že toto už ani nemôže byť horšie. Dnešný deň nám ale ukázal, čoho je schopný človek, ktorému sa mnoho dovolilo, čoho je schopné zlo, ktorému sa neustále ustupovalo. Dnes to zlo znelo v podivnom rádiu, z úst odsúdeného ex-poslanca... Čo je však horšie, toto zlo dnes znelo z myšlienok, diskusných príspevkov a dokonca aj priamo z poslaneckých lavíc.

Opäť sa opakuje história, zneužíva sa tragédia na dosiahnutie neľudských cieľov, pohŕda sa úctou k obetiam. Konšpiračná teória vyletela do vzduchu. Musíme ju predýchať... Bohužiaľ však nemalé percento obyvateľov tejto fantazmagórii uverí a ostane skutočne otrávených. Kolobeh zla sa zase roztočil...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Možno sa nám ho aspoň trošku podarí zastaviť v nasledujúcich voľbách. To je asi naša jediná zbraň - zbraň, ktorá pomáha vytvoriť lepšie Slovensko.

Marek Strapko

Marek Strapko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  477
  •  | 
  • Páči sa:  2 031x

Všetci vravia, že som večný optimista. Asi som ten najlepší klaun na svete. Snažím sa nebáť sa. Zoznam autorových rubrík:  Domáca politikaSpoločnosťZ môjho životaZahraničná politikaŠkolaOsobnosti, zaujímavostiŠportHudbaNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu