reklama

O tých pravých mužoch

Keď som bola mladšia, myslela som si, že praví muži sú veľkí gentlemani. Muži so zmyslom pre humor, názorom na svet.Dokonalí chlapi, pri ktorých sa žena cíti skutočnou ženou. Ženy v mojom okolí, ale i ja, sme spoznávali mužov, ktorí nám ukázali iný svet, v ktorom sme sa cítili výnimočne a možno chvíľkami i šťastne. Ale, ako to už býva, po čase sa hrdinovia ukázali ako najväčší grobianti a zo zdanlivo najväčších grobiantov sa stali naši osobní hrdinovia. Tento článok venujem všetkým mužom, ktorí za to stoja :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Moja známa žila s jedným chlapom v spoločnej domácnosti. V tehlovom byte s pieckou, dreveným stolom a bielou kuchynskou linkou, si plánovali spoločnú budúcnosť. On každý deň chodieval robiť dlažby, búrať steny a robil všetky murárske práce. Bral nadčasy, pracoval od rána do večera, aby jej raz mohol postaviť dom, po ktorom ona stále túžila.

Ona robila nechty bohatým paničkám. Počúvala o svete drahých kabeliek, dovoleniek, domov a áut, tak veľa, že snívala o takom svete i ona. Po čase spoznala chlapa, ktorý jej otvoril dvere, aby tam mohla, aspoň jednou nohou, vkročiť. Začala podvádzať svojho frajera a krútila sa v kolotoči milenca, práce a domácnosti. Ten iný svet sa jej zapáčil natoľko, že v jeden večer odhodlaná sedela v kuchyni a povedala svoju frajerovi, že odchádza.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No a kým sa ona šťastná radovala novému svetu, on si naložil ešte viac práce aby nepočul smutky, ktoré v sebe mal. Prešiel istý čas a z aktuálneho dokonalého muža sa vykľul chlap, ktorý ju raz za čas prefackal, vraj prevenčne. Nikdy nebol doma, flákal sa a podvádzal ju kade - tade. Z mojej známej sa stala veľmi smutná žena.

Raz mi povedala : - Vieš čo je najhoršie? Že si myslíme, že pravý chlap je ten, ktorý nikdy nezabudne na naše narodeniny, ktorý nás bude obklopovať darčekmi a bude nám neustále hovoriť, ako nás miluje. Ale naopak, chlap, ktorý nám to nehovorí, ale viac ukazuje, chlap, ktorý možno zabudne raz za čas na naše sviatky, ale teší sa z nášho úspechu. Zaujíma sa o to, čo robíme i keď možno nie je úplne príkladom dokonalého muža, pre našich rodičov, priateľov, je ten najúžasnejší.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prikývla som. Lebo som to vedela už dávno.

XXX

Poznám pár mužov, ktorí sú skvelí. Takí, ktorí o tom ani nevedia, ba naopak, možno si o sebe myslia pravý opak. A taktiež poznám chlapov, ktorí sa ma všemožne chcú presvedčiť, že sú dokonalí a ja im to už nikdy nechcem uveriť.

Častokrát hovoríme o chlapoch, že sú rovnakí a že tí praví neexistujú. Väčšinou vtedy keď nás nejaký chlap odmietne a naše ego sa s tým nedokáže vyrovnať. Taktiež viem, že mnohé z nás chcú preskočiť éru garzóniek, lacného auta a šporenia na podlahy. A ja sa niekedy samej seba pýtam, prečo to robíme? Prečo nechceme zažiť lacné spoločné autá, malé byty, šporenie na práčku? Nie je to náhodou to, čo nás ešte viac spojí?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Lenže ja viem, že existuje pár férových chlapov, ktorí sa snažia zachovať dobre v rôznych situáciach. Tí, ktorí nás majú radi pre to aké sme, nie preto aké chceme byť. Chlapov, ktorí možno zabudnú na naše narodeniny a netušia čo je MDŽ, ale vedia kto sme my.

Tak mi už nehovorte, že praví, vymreli. !

:)

alexandra Šupolová

alexandra Šupolová

Bloger 
  • Počet článkov:  156
  •  | 
  • Páči sa:  0x

O tom ako voňajú príbehy, ktoré sa musia len prežiť.. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáLietajme spolu..Dýchaj, usmej sa a žiA kde máš srdce Kika?Osobné neosobné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu