reklama

Ja, volič SDKÚ

Vo všetkých voľbách od roku 1990 som volil občiansku pravicu. Od roku 1998 som volil SDKÚ, resp. to, čo jej predchádzalo. Ale ako hovorieva nepopulárny rómsky aktivista Berky Jariabok, icouvr. Nielenže som ich volil, aj som sa kvôli nim hádal. S rodinou, s priateľmi, tu na blogu, aj sám so sebou. Teraz, keď som na sklonku životného rozhodnutia (och, to je tak patetické, asi aj slzu uroním), cítim sa, akoby som prestal fajčiť. Konečne mám od nich pokoj!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (100)

Viete, Dzurinda a spol, keď ma okrádali Mečiar a Fico, tak som síce nadával, ale bolo to zo spravodlivého hnevu. Keď ste zo mňa robili somára vy, tak ma to ponižovalo a urážalo. Zloduchovi odpustíte, keď vám klame do očí. Nič iné od neho ani nečakáte. Ale keď vám to robí priateľ, to je iné kafe.

Nedá sa vám uprieť, že keď ste vládli, štát bol na tom lepšie, ako keď vládli druhí. Vždy, keď ste ma sklamali, tak som sa len otriasol a povedal si, že som aj tak zvolil to najlepšie, čo bolo v ponuke. Ale už ma vyslovene seriete. To sebazaprenie, potrebné k vašej obhajobe pred mojim okolím, je vyčerpávajúce ako sviňa a už ma to jednoducho nebaví. It´s over, ako hovorieval spomenutý Berky Jariabok, keď dokončil základnú školu v super megatriede v Šarišských Michaľanoch. Ak sa do volieb poriadne nepozriete do zrkadla a nevyvodíte z toho ak už nie trestnoprávne, tak aspoň personálne dôsledky, budem v marci krúžkovať Šebeja s Hrnčiarom. Bude to dobrá voľba.

Ján Babarík

Ján Babarík

Bloger 
  • Počet článkov:  218
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu