reklama

Meky Žbirka (53) mŕtvy?

Slováci vraj informovali istú českú poisťovňu, v ktorej je poistený náš obľúbený moderátor a spevák, že mal na Slovensku autonehodu. Je to skutočne prekvapivé, lebo on sa nachádzal podľa tlačovej agentúry v Prahe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Klikla som na túto informáciu na slovenskom blogu, kde má reklamu jeden český blog. Vysvitlo, že je to len reklamný ťah českého blogotcha, ktorý má prístup na poistku slovenského speváka žijúceho v Českej republike (nie v Čechách, na to sa naši bratia hnevajú). Bol to môj prvý klik na český blog. Je ich tam dosť vtipných a zaujímavých a diskusie sú z celkom iného cesta ako tie slovenské. Akoby sme neboli z jedného cesta... Ale názvy radi vymýšľajú zavádzajúce presne ako Slováci. Aspoň mi bratia dnes ušetrili prácu...Meky č. 1 žije! Však je vám veselšie?

Jolana Čuláková

Jolana Čuláková

Bloger 
  • Počet článkov:  166
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Bývam s manželom a štyrmi deťmi v dedine neďaleko Nitry. Plánujem spáchať virtuálnu samovraždu. A tuto dolu si kliknite na inzerciu. O to ide... Zoznam autorových rubrík:  Komerčne vďačnéToto nečítajteMoje malé každodennostiAko sa žije inýmKultúraAntikultúraCestovanieHaluzePoéziaNeskutočné príbehyO slobode a manipuláciiSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu