reklama

4 ***Sekundárny dialóg s kvantovým chemikom.

V tomto článku podávam exaktný (vedecký) dôkaz o tom, že matematici nevedia čo znamená delenie čísel a preto oni pri delení čísel ignorujú pravidlá a zákony matematiky, následkom čoho matematici sú nútení vymýšľať si úplne......

Písmo: A- | A+

 

 ---------Kvantová fyzika je kopa bludov-----Kvantová fyzika je kopa bludov-------

---------Kvantová fyzika je kopa bludov-----Kvantová fyzika je kopa bludov------- s

-Tento článok nie je odpoveďou na novú otázku môjho diskusného oponenta, kvantového chemika, ale organickým doplnkom k jeho šiestej otázke v znení:

otázka č.6:

Ako uvádzate, aby sa mohli správne pochopiť a rozvíjať prírodné vedy ako fyzika a chémia, musí byť v prvom rade k dispozícii správny matematický aparát. Vy presadzujete myšlienky tzv. materialistickej (literárnej) matematiky a kriticky sa staviate k súčasným matematickým abstrakciám. Aké druhy čísel a aké operácie s nimi sú akceptovateľné pre Vaše ponímanie matematiky ?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

M.I

Len tak mimochodom poznamenávam, že môj oponent, bude sa 29.05.2010 ženiť, preto táto polemika kvôli svadobným prípravám bude z jeho strany na čas prerušená.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

 V tomto článku podávam exaktný (vedecký) dôkaz o tom, že matematici nevedia čo znamená delenie čísel a preto oni pri delení čísel ignorujú pravidlá a zákony matematiky, následkom čoho matematici sú nútení vymýšľať si úplne nelogické postupy, ktoré potom vedú k umelým, nereálnym, iba konsenzom (všeobecnou dohodou) matematikov uzákoneným výsledkom delenia čísel, ignorujúc pri tom logiku (zdravý rozum) i samotné zákony matematiky, vzťahujúce sa na podiel matematických čísel.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Preto dobrým matematikom je iba ten človek, ktorý o zákonoch a poučkách matematiky zo zásady neuvažuje, ale iba striktne, mechanicky (bezducho) akceptuje matematikmi dohodnuté výsledky vzťahujúce sa ku konkrétnej matematickej operácii.

Preto dobrým matematikom nemôže byť slobodne a logicky mysliaci človek, ale iba pritakávač matematických nezmyslov.

Preto v dejinách ľudstva, žiadnu revolúciu neinicioval, ani neviedol žiadny matematik. Samozrejme, že ani žiadny fyzik.

Matematika je ťažko naučiteľný predmet hlavne preto, lebo arogantne (drzo) ignoruje logiku materiálnej prírody, ako aj jej vlastné zákony a predpisy, takže študent matematiky je odkázaný výlučne iba na bifľovanie sa matematických poučiek a zaužívaných postupov pri matematických operáciách.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Takou nezmyslenou matematickou poučkou je aj nasledovná poučka:

Jedným neexistujúcim bodom, môže prechádzať nekonečne veľa neexistujúcich priamok.

Najväčším zločinom matematiky je to, že ona ignorujúc svoje vlastné matematické poučky, vytvára umelé, výlučne akademické a pritom krkolomne komplikované, no hlavne nezmyselné matematické aparáty, ktoré zo zásady nemôžu prispieť k poznaniu prirodzených a preto zo zásady logických zákonov materiálnej prírody.

Matematika svojimi výlučne syntetickými závermi, blokuje myslenie fyzikov, ktorí ovplyvnení zhubnou, metafyzickou, matematickou logikou myslenia, nakoniec sú nútení všetky fyzikálne javy a zákonitosti relativizovať, alebo ich vyhlasovať za štatistické náhody.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Bludnú logiku myslenia matematikov, ako aj ignorovanie ich vlastných poučiek pri delení čísel, dokážem na analýze podielu menšieho čísla desať (10) väčším číslom dvadsať (20) v nasledovnom oficiálne uznanom matematickom podiely, aj s jeho oficiálnym výsledkom:

 10 : 20 = 0,5 !

Pri tomto matematickom podiely, ide v skutočnosti iba o matematikmi dohodnutý výsledok predmetného podielu, ku ktorému sa logickým myslením a použitím matematických poučiek, nedá za žiadnych okolností dopracovať, ktorý sa v materiálnej prírode nenachádza.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Po dôslednej analýze predmetného podielu:

 10 : 20 = 0,5;

dochádzam k nasledovnému záveru.

A. Všetky (tri) čísla uvedeného podielu, prezentujú rovnakú priestorovú dimenziu, lebo majú rovnakú hodnotu exponentov.

V tomto konkrétnom prípade rovnako nemajú žiadnych exponentov.

B. Všetky (tri) čísla uvedeného podielu nemajú rôzne hodnoty svojich priestorových dimenzií, a to preto, lebo nemajú rôzne hodnoty exponentov.

Všetky (tri) čísla uvedeného podielu sú bez exponentov!

C. Z uvedenej analýzy plynie latentný (nevyslovený, skrytý) matematický záver, že pri nie rovnakých, ale pri rôznych priestorových hodnotách, že pri rôznych exponentoch čísel uvedeného podielu, nedostali by sme predpokladaný výsledok 0,5.

Tento predpoklad v tomto prípade nehrozí!

D. Tým, že predmetné čísla nemajú žiadneho exponenta, tým sa matematika pravdepodobne odvoláva na univerzálnu zákonitosť o rovnosti akýchkoľvek exponentov pri danom type podielu matematických čísel.

E. Podiely čísel, ktoré by nemali žiadneho exponenta, nemohli by byť považované za podiel matematických čísel, nakoľko s takými, bez exponenciálnymi číslami, nedali by sa prevádzať také matematické operácie, akými sú napríklad aj delenie a násobenie.

Pri násobení sa exponenty matematických čísel spočítavajú a pri delení odpočítavajú. Keďže žiadne exponenty, nedajú sa ani sčítať ani odčítať, ani nijako ináč neovplyvňujú matematické čísla, preto čísla bez exponentov nie sú matematické čísla, ale iba matematické znaky gramatických čísloviek, čiže kaligramy literárnych slov, na ktoré sa nevzťahujú matematické poučky, ale výlučne pravidlá Slovenskej gramatiky, teda sú to také čísla, ktoré nemajú miesto v matematike, iba ak v krásnej či škaredej literatúre.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Matematické závery, plynúce z analytického rozboru uvedeného podielu čísel, teraz exaktne, experimentálne preverím v matematickej praxi pomocou rôzne veľkých, ale vždy rovnakých exponentov matematických čísel pre uvedený podiel.

K číslam podielu: 10 : 20 = 0,5;

postupne priradím exponenty celých kladných čísel z intervalu <0,1,2,3,4,.....n>

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

I. Ako prvý krok vedúci k experimentálnej previerke správnosti matematického odkazu, v spojitosti s uvedeným podielom, bude udelenie nulového (n*) exponenta pre všetky čísla predmetného podielu, čiže:

10* : 20* = (0,5)* !

Takto upravený podiel ale nedáva predpokladaný výsledok 0,5, lebo každé číslo umocnené na nulu (n*) má hodnotu čísla 1, takže uvedený podiel by vyzeral nasledovne:

10* : 20* = (0,5)* (=) 1 : 1 = 1;

Čo by síce na jednej strane bolo v súlade s matematickými poučkami, ale na druhej strane nebolo by to v súlade s matematikmi predpísaným výsledkom o hodnote 0,5.

Takže musím s nevôľou konštatovať, že pre exponenty nula 0, (n*) predmetný podiel matematických čísel neplatí!

O tom ale matematika mlčí!

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

II. Ako druhý krok experimentálnej previerke správnosti matematického odkazu v spojitosti s uvedeným podielom, bude udelenie jednotkového (n*1) exponentu pre všetky čísla podielu!

10*1 : 20*1 = (0,5)*1;

Ak prevediem matematikou dovolenú úpravu predmetného podielu, čiže ak číslo 20*1, ktoré na jednej strane rovnice delilo číslo 10*1, prenesiem na druhú stranu rovnice, kde už ono bude násobiť číslo (0,5)*1 v nasledovnom tvare:

10*1 = (0,5)*1. 20*1;

tak ani takto, oficiálnym spôsobom upravený podiel, matematických čísel, nedáva matematikmi predpísaný výsledok 0,5, ale:

10*1 = 10*2 !

Čo je ale v rozpore ako so zmyslom a matematickými poučkami o podiely čísel s rovnakými exponentmi, ale aj s matematikmi dohodnutým výsledkom 0,5!

Takže musím zase s nevôľou konštatovať, že ani pre exponenty s číslom jeden

1(n*1) predmetný podiel matematických čísel neplatí, že on ani v tomto prípade nedáva matematikmi predpísaný výsledok 0,5!

Aj o tom matematika mlčí.

Z uvedeného jednoznačne vyplýva, že pri žiadnom spoločnom exponente čísel uvedeného podielu, nedostaneme matematikou predpísaný výsledok 0,5!

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Na záver dá sa teda konštatovať, že predmetný podiel čísel s rovnakými exponentmi, nikdy nedáva matematikmi dohodnutý výsledok, a preto matematikmi dohodnutý výsledok podielu uvedených čísel 0,5, je nereálny, iba vymyslený a preto mylný, skôr bludný, či podvodný výsledok.

Takže aplikácia matematických zákonitosti uvedeného podielu matematických čísel, v každodennej praxi, musí človeka viesť zákonito k mylnej interpretácii javov a zákonitosti materiálnej prírody.

Takže aplikácia matematických zákonitosti uvedeného podielu matematických čísel, v každodennej praxi človeka, neznamená nič iné, ako štátom financovaný podvod páchaný matematikmi na pracujúcich i nezamestnaných občanoch SR.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Teraz objasním to najdôležitejšie a to, prečo musel zákonito vzniknúť mylný výsledok predmetného podielu matematických čísel:

10 : 20 = 0,5;

Matematika svojou zvrátenou logikou a ignorovaním vlastných zákonov a poučiek, tento podiel väčšieho čísla menším, rieši nasledovným postupom.

1. Matematika si kladie otázku, koľko krát sa v menšom čísle desať (10) nachádza dvakrát väčšie číslo (20) a konštatuje, že ani ráz, čiže nula () krát, čo zapisuje nasledovne:

10 : 20 = 0;

Potiaľ by to bolo ako tak v poriadku, keď nebudeme skúmať tie pohnútky, ktoré vedú normálneho človeka k tomu, aby on začal deliť menšie číslo väčším.

Keď nebudeme skúmať tie pohnútky, ktoré vedú normálneho človeka k tomu, aby on začal deliť jedného živého vojaka, ako aj jeden celý atóm (vodíka) na dve polovice.

Čo ho vedie k vražde vojaka a k deštrukčnej činnosti na atomárnej úrovni matérie.

(Možno boj za svetový mier, možno strata zamestnania, možno strata partnera, či strata peňaženky.)

Potom ale pre normálneho človeka nastane nepochopiteľní matematický krok a to ten, keď matematika k číslu desať (10) nariaďuje pripísať jednu nulu, () a tak z čísla desať vyrobiť desaťkrát väčšie číslo sto (100), pričom za číslo nula, matematika súčasne nariaďuje urobiť desatinnú čiarku nasledovne:

10 : 20 = 0

100 : 20 = 0, !

2. Po tejto, zdravý rozum postrácajúcej matematickej úprave, transformácii predmetného podielu, matematika si kladie druhú otázku a to, koľkokrát sa vo väčšom čísle sto (100) nachádza menšie číslo dvadsať (20)?

10 : 20 = 0

100 : 20 = 0, !

100 : 20 = 0,?

a matematika na koniec konštatuje, že 5 krát a z takejto matematickej úvahy, potom matematika odvodzuje záver, že hodnota predmetného podielu je hodnota 0,5 !

10 : 20 = 0

100 : 20 = 0, !

100 : 20 = 0,?

10 : 20 = 0,5!

Akú chybu robí matematika na ceste, po ktorej ona dokráča k uvedenému výsledku 0,5 ?

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Nuž tú, že pri pripísaní čísla nuly k číslo desať:

100 : 20 = 0, !

matematika z gruntu zmení hodnotu a zmysel predmetného podielu, lebo z menšieho čísla desať (10) urobí desaťkrát väčšie číslo (100), pričom to isté neurobí aj s číslom dvadsať (20), keďže ho nezväčší na číslo dvesto (200).

Po tejto úprave už nejde o podiel menšieho čísla s väčším číslom, ale o podiel väčšieho čísla menším, čiže o úplne opačný podiel čísel

10 : 20  100 : 20 !

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

No ani túto, do oči bijúcu, nezmyselnú, ale ani matematickými zákonmi neprípustnú transformáciu, čiže totálnu premenu podielu menšieho čísla väčším, na podiel väčšieho čísla menším, (tento kolosálny matematický podvod) zatiaľ žiadny matematik na svete nekritizoval, lebo žiadny matematik na svete si túto neprípustnú matematickú transformáciu ani len nevšimol a to preto, že žiadny matematik na svete nerozmýšľa, iba slepo a otrocky aplikuje ním nabifľované postupy delenia matematických čísel.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Keby matematici dodržiavali aspoň svoje vlastné zákony, nikdy by nedelili menšie číslo väčším a nikdy by nedelili čísla s rovnakými exponentmi, a už vôbec nie čísla bez exponentov, lebo podiel čísel s rovnakými exponentmi, (či bez nich) nikdy nemôže dať ten výsledok, ktorý matematici učia na školách a univerzitách celého sveta.

 Matematický podiel má zmysle iba medzi číslami s rôznou nominálnou hodnotou a rôznym exponentom, pričom nominálna hodnota čísla, ako aj jeho exponenta v čitateli, musí byť vždy väčšia ako u čísla v menovateli.

Exponenty matematických čísel, musia sa viazať na materiálne parametre, akými sú

m, sec, kg a nie na iba samotné, arabské matematické čísla !!!

Iba tak sa môže matematika vyhnúť nezmyselným hodnotám výsledkov podielu matematických čísel, ale aj vzniku nezmyselných racionálnych a iracionálnych čísel, čiže zlomkových hodnôt matematického bodu, ktorého dĺžku tvorí úsečka ktorej začiatok splýva s jej koncom.

Delenie matematického bodu na jeho menšie časti sa s obľubou prevádza v uzavretých psychiatrických klinikách a v matematických ústavoch SAV.

V obidvoch prípadoch túto činnosť financuje štát.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Strata logiky, čiže strata zdravého rozumu, následkom vytvorenia nezmyselnej, iba metafyzickej definície matematického bodu (ako úsečky ktorej začiatok splýva s jej koncom) doviedla antických matematikov k vytvoreniu čísiel menších ako číslo 1, v skutočnosti k vytvoreniu menšej dĺžkovej hodnoty, akú má matematický bod.

 (K číslam so záporným exponentom, čiže k zlomkom v ktorých v menovateli je väčšie číslo ako v čitateli.)

Keďže matematický bod existuje iba v hlavách matematikov, preto racionálne i iracionálne čísla v materiálnom časopriestore sa nedajú aplikovať. A preto iba sám pán Boh vie, prečo sa tie čísla na školách a univerzitách SR vyučujú. Či to nie je trest Boží.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Na záver analýzy predmetného podielu čísel s rovnakými (skôr žiadnymi) exponentmi musím konštatovať, že v reálnej, materialistickej matematike môžu existovať iba čísla s exponentmi ktorých číselnú hodnotu tvorí celé kladné číslo v intervale <1,2,3,4,...n>, lebo iba takéto čísla dajú sa geometricky, viditeľne, materiálne zobraziť, zmaterializovať v našom materiálnom časopriestore.

Ibaže matematika používa aj také čísla, ktorých exponenty síce tvoria hodnotu celých čísel, ale v intervale <-1,-2,-3,-4,...-n>, čiže čísla so záporným exponentom.

Aj tie číselné hodnoty existujú v reálnom materiálnom časopriestore, ale nie v našom, nie v kladne orientovanom časopriestore, ale v anti materiálnom, teda principiálne úplne inom, ba až opačne orientovanom, na viac v paralelnom k nášmu časopriestoru, aj to iba prostredníctvom anti matérie, čiže pomocou anti hmoty.

Takže aplikácia čísel anti sveta, (čísel so záporným exponentom) v našom materiálnom časopriestore, (v našej matematike) je prinajmenšom ekvivalentná deleniu matematického bodu na jeho menšie časti a tým aj ekvivalentná existencii racionálnych a iracionálnych čísel.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

V akceptácii čísel so záporným exponentom v matematike tohto materiálneho časopriestoru, tkvie totálna degenerácia myslenia matematikov celého sveta a následne aj degenerované myslenie ich obetí, hlavne fyzikov celého sveta.

Paradoxne ľudstvo pred jeho úplnou záhubou, (skazou) môžu zachrániť iba matematickí laici, teda takí ľudia, ktorých matematici ešte nedokázali svojimi evidentnými nezmyslami ohlúpiť.

Iba tí ľudia, ktorí povedia: Ja matematike vôbec nerozumiem, budú záchrancami civilizácie pred jej zánikom!!

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Keďže v kvantovej fyzike sa veľmi často (viacej ako temer vždy) používa Eulerové číslo e , tak ja toto číslo podrobím vedeckej analýze, aby som mohol analyticky, čiže vedeckým spôsobom dokázať, prečo kvantová fyzika je fyzikou totálnych bludov.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Hodnota Eulerovho čísla e je približne:

e = 2,718281828459045235360287471352.....

Spôsob ako sa k tejto hodnote Eulerovho čísla e matematika dopracovala, je znázornený nasledovnou rovnicou:  

Takže neostáva mi nič iného, než podrobiť toto veľmi významné matematické číslo nekompromisnej vedeckej analýze.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Ajhľa vedecká analýza Eulerovho čísla e

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Eulerovo číslo e tvorí súčet číselných hodnôt, vytvorených určitou nekonečnou postupnosťou, ako je to nižšie zobrazené.   

Matematika ani v prípade definície čísla e, nedala si tú námahu, aby pre uvedené čísla postupnosti, ako aj pre číslo e, uviedla aj ich priestorové dimenzie, čiže aby uviedla ich reálne exponenty.

Aby dokázala, že táto rovnica nie je matematickým spôsobom opísaná literárna humoristická poviedka.

Takže neostáva mi nič iného, ako veriť tom, že exponenty všetkých čísel predmetnej postupnosti sú rovnaké a v tomto prípade majú hodnotu čísla 1 (n*1). Lebo hodnota čísla e ostáva nezmenená, zmysluplná iba vedy, keď má mocninu, exponenta číslo 1, čiže:

e*1 = (2,718.. )*1 !

Pre prípad žeby Eulerovo číslo malo hodnotu exponenta číslo , teda e*, Eulerovo číslo by nemalo hodnotu, e* = 2,718.. ale ani hodnotu e* = 1, ale nekonečne veľkú hodnotu, lebo hodnota každého jedného čísla uvedenej nekonečnej postupnosti umocneného na nulu , bola by hodnota čísla 1!

A tak by vzniklo nekonečne veľa jedničiek, čo by v súčte dávalo väčšiu hodnotu ako 2,718.. !

Pre prípad žeby Eulerovo číslo e malo hodnotu exponenta číslo , teda e*, matematika a s ňou aj fyzika, by skolabovala !

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Takže zanalyzujme predmetný súčet nekonečnej postupnosti pre prípad, keď všetky jej čísla budú mať rovnakého exponenta, konkrétne číslo 1!

e*1 = 1*1/(1*1) + 1*1/(1*1.1*1) + 1*1/(1*1,1*1.2*1) + 1*1/(1*1.1*1.2*1.3*1) + ......

Na analýzu čísla e stačí preskúmať hodnoty prvých štyroch členov predmetnej postupnosti. Po matematikou dovolených úpravách dostávame nasledovných členov danej postupnosti:

e*1 = 1 + 1/(1*1) + 1/(2*2) + 1/(6*3) + ......

Pre reálnejší pohľad na vec, celú túto rovnicu prenesiem z hláv matematikov do materiálného časopriestoru, čiže ju zmaterializujem hodnotou jedného metra nasledovne:

e.m*1 = 1.(m*) +1.(m*-1) + 1/2.(m*-2) + 1/6.(m*-3) + ......

Zostáva nikdy nezodpovedanou otázkou, na základe akých matematických kritérií matematici došli k záveru, že súčet predmetnej, bez exponenciálnej, teda ani nie matematickej postupnosti, dáva hodnotu

e*? = (2,718)*1..

Tu zobrazený pracovník Matematického Ústavu SAV odpovedá na predmetnú otázku posunkovou rečou nasledovne:

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Akú asi hodnotu dostáva súčasná, zmätočná matematika, z podielu nasledovných dvoch čísel:

1 : 6m*3 = ?

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Celá matematika je skrz na skrz jedným horibilným klamstvom - podvodom a tým klamstvom sa riadia aj kvantoví fyzici, kvantoví chemici a iní kvantoví odborníci.

Nie div že bludné fyzikálne teórie rodia sa geometrickým radom.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Jedine JÁRAYova kvantová matematika môže očistiť bodovú, limitnú, či diferenciálnu matematiku od jej evidentných a trestuhodných bludov.

Jedným aproximačným (približovacím, ústretovým) krokom vedúcim k tomuto cieľu, je aj obsah tohto článku.

-----------Kvantová fyzika je kopa bludov--------Kvantová fyzika je kopa bludov----------

Článok sa nachádza vo vývojovom štádiu, podlieha priebežným úpravám.

Alexander JÁRAY

Alexander JÁRAY

Bloger 
  • Počet článkov:  344
  •  | 
  • Páči sa:  11x

Quod licet JÁRAY - ovi, non licet bovi.„Čo je dovolené JÁRAY - ovi, nie je dovolené volovi.“ Zoznam autorových rubrík:  Kvantová matematikaO zločinoch vedcovKde neplatia zákony fyzikySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu