reklama

***Vriacou vodou proti Einsteinovým bludom.

Vďaka existencii internetu a hlavne vďaka možnosti sa naň slobodne napojiť, dnes každému synovi (a dcére) človeka, stačí do akéhokoľvek internetového vyhľadávača vložiť (napísať) nejakú tému a potom už len čítať stovky p

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

  „Keď je bodrel v matematických číslach,

tak je bodrel aj v matematike,

keď je bodrel v matematike, tak je bodrel aj vo fyzike,

keď je bordel vo fyzike, tak je bordel na celom svete !!!    

 Vriacou vodou

Vriacou vodou proti Einsteinovi.

Vďaka existencii internetu a hlavne vďaka možnosti sa naň slobodne napojiť, dnes každému synovi (a dcére) človeka, stačí do akéhokoľvek internetového vyhľadávača vložiť (napísať) nejakú tému a potom už len čítať stovky príspevkov na danú tému, od rôznych autoritatívnych, či laických autorov, ako aj sledovať rôzne obrázky ktoré vyhľadávač priraďuje k danej téme.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ja so tiež využil túto možnosť a do vyhľadávača Google vložil som dve slová a to :

Dilatácia času.

Z plejády informácii so si vybral iba jednu, ktorá je zhutnená do nasledujúcej vety:

 „Podľa teórie relativity je dilatácia času vlastnosťou samého času, preto sa so vzrastajúcou rýchlosťou nespomaľujú len pohybujúce sa hodiny, ale aj všetky fyzikálne procesy.“

Existuje určitá slovná hračka, ktorá znie nasledovne:

Je to tak krásne, že to nemôže byť ani pravda.

Pre občerstvenie mysle uvádzam nasledovnú informáciu o relativite pohybu.

Galileo Galilei došiel k záveru, že zmenou rýchlosti telies sa ich fyzikálne procesy nemenia a preto nijakým experimentom nedokážeme zistiť rozdiel medzi stavom nehybnosti a pohybu telies vo vesmíre.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Einstein došiel k tomu istému záveru teda, že nijakým experimentom nedokážeme zistiť rozdiel medzi stavom nehybnosti a pohybu telies vo vesmíre, ale nie preto že sa fyzikálne procesy zmenou ich rýchlosti nemenia, ale preto, že sa všetky fyzikálne procesy zmenu ich rýchlosti menia úplne rovnako, takže ich zmeny nie sme schopný nijakým prístrojom rozoznať.

Keďže fyzikálne procesy sú definované jednotkami kilogram, meter, sekunda, tak podľa Einsteina, zmenou rýchlosti pohybu telesa sa mení, okrem iného aj rýchlosť plynutia času.

 No a to zmena, že rýchlosť plynutia času, podľa Einsteina ovplyvňuje naše myslenie tak, že my začneme myslieť pomalšie i keď si to neuvedomujeme. Z tohto, časom deformovaného, spomaleného myslenia, plynie einsteinovské zdôvodnenie pomätenosti myslenia ľudstva, ktoré kvôli tomu nie je schopné vidieť prírodné zmeny reálne, ale iba relatívne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Predstavme si situáciu, že sme v kozmickej kabíne v ktorej sa nachádza guľový balón naplnený vzduchom. Udeľme tej rakete zrýchlený pohyb, ekvivalentný kinetickej energie potrebnej na ohriate kabíny o 20°C. Za normálnych okolnosti by sme museli konštatovať, že atómy plynu v balóne, nárastom ich kinetickej energie zväčšia objem balóna a tým sa dokáže, že sa s raketou niečo udialo, že raketa zvýšila svoju rýchlosť a že teda Einstein iba kecal sprostosti.

No podľa Einsteinových sprostostí, v uvedenej rakete sa veci budú diať trochu ináč. Balón sa nielen že nezačne rozpínať, ale on sa z guľovitého tvaru premení na tvar disku, pričom naše pôvodné „guľové videnie“ sa premení (vďaka zmene plynutia času) na diskové videnie a tak tú premenu gule ne disk nebudeme vedieť postrehnúť. Tento Einsteinov záver sa dokazuje pomocou atómových hodín, ktoré v lietadlách idú ináč ako na zemi.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Z uvedených záverov Einsteinovej teórie relativity musím konštatovať, že Einstein si fyziku vykladal ako „Hurvínek válku“, čiže ako pohan. 

Aby som dlho nefilozofoval, uvediem jeden, jediný experimentálny dôkaz, ktorý Einsteinove bludy vyvracia na ruby. Ten experimentálny dôkaz nazval som:

Vriaca voda v dobre uzavretej fľaši.

Majme v dobre uzavretej fľaši vodu z vodovodu. Začnime tú fľašu z vodou postupne ohrievať teda zvyšovať kinetickú energiu atómov vody i fľaše. Je len samozrejmé, že keď sa okolo tej fľaše nachádza aj nejaký (einsteinovský) čas, čas fľaše i čas vody, tak aj oni sa tiež nahrejú a zmenia svoje parametre.

Podľa Einsteina nahriaty čas fľaše i vody plyniú pomalšie, ako čas nenahriatej fľaše i vody, čiže ako nenahriatý čas. Z Einsteinovej teórie potom plynie, že pomocou žiadneho fyzikálneho experimentu by sme nevedeli zistiť, či sa voda vo fľaši nahriala alebo nie. Bránil by nám v tom hlavne ich nahriaty čas. Po schladení fľaše z vodou, i ich času, podľa Einsteina, nemohli by sme ničím dokázať, že tá voda bola pred tým nahriata. A je to svätá pravda, i keď iba pre malú zmenu kinetickej energie atómov vody i fľaše. (Teda iba pre malé rýchlosti atómov.)

Keby sme však získali grant z EU na nákup dostatočného zdroja energie,  (uhlia, dreva, či koksu) ktorou by sme atómom vody a fľaše vedeli udeliť aj väčšiu kinetickú energiu od tej, ktorú im udeľuje ústav experimentálnej fyziky SAV v Košiciach, zistili by sme to, že po tom čo by sme fľašu s vodou nahriali na teplotu 100°C, vriaca voda by tú fľašu, v ktorej je ona uzavretá, roztrhala a to napriek tomu, že aj čas fľaše i čas vody by  sa nahriali na teplotu 100°C.

Po schladení vody i fľaše, museli by sme konštatovať z rozbitej fľaše a rozlaitej vody, že zmena kinetickej energie atómov vyvoláva nezvratné fyzikálne zmeny, čo by dokazovalo, že Einstein bol obyčajný kecálek, šíriteľ bludov, a že zmena plynutia času (ohrev času) nemá vplyv na priebeh fyzikálnych javov, iba ak na degeneráciu myslenia ľudí propagujúcich Einsteinove bludy.

Naivný Einsteinov predpoklad, že zmena rýchlosti predmetov vyvolá v telesách rovnaké a preto nepozorovateľné zmeny, je kardinálne mylný predpoklad, lebo rôzne materiáli reagujú na jeden a ten istý podnet vždy a teda zákonito rôzne.

Rôzne materiáli majú rôznu tepelnú, elektrickú, zvukovú atd. vodivosť, rôznu viskozitu i špecifickú váhu a to ešte nehovorím o ich rôznych atómových a molekulárnych štruktúrach.

Rôzne materiáli majú aj rôzne časy, ktoré ak sa menia, tak sa menia rôzne.

Pričom zmena parametrov týchto rôznych látok na jeden a ten istý podnet nemusí prebiehať ani len lineárne. Vo väčšine prípadov ide o exponenciálne zmeny.

Na vyvrátenie Einsteinových bludov, okolo zmeny plynutia času, stačí porovnať chod dvoch principiálne rôznych druhov hodín na povrchu zeme a v lietadlách. Potom by sa zákonito dokázalo, že ak dva hodiny, principiálne rôznych konštrukcii, idú rovnakou rýchlosťou na zemi, oni nebudú ísť rovnakou rýchlosťou v lietadlách.

Oni ani na zemi by nešli rovnalko, nakoľko povrch zeme každú chvílu mení svoju absolúnu, vesmírnu rýchlosť následkom rotácie zeme okolo jej osi, na ktorú by tie dve hodiny, principiálne rôznej konštrukcie, museli zákonito reagovať rôzne.

Z tejto objektívnej reality potom musíme usúdiť, že fyzikálne javy nie sú pre rôzne zotrvačné sústavy invariantné, nemenné, ale že sú prísne variantné, čiže prísne, zákonito meniace sa, čím sa dá jednoznačne experimentálne identifikovať rôzna zotrvačná rýchlosť telies (rôzna rýchlosť zotrvačných sústav) teda to, čo Einsteinová teória relativity v žiadnom prípade nepripúšťa. 

Ja si toto môžem dovoliť napísať preto, že ja mám k dispozícii aj iný experimentálny dôkaz idiotstva Einsteinových kecov o relativite pohybu.

Opodstatnenosť mojich výrokov vzťahujúcich sa k einsteinovským bludom, dokazuje aj hrobové ticho štátom platených zlosynov, šíriteľov einsteinovských relativistických bludov o tom, že ohriaty čas plyne pomalšie ako studený čas.

Ako autor experimentálneho dôkazu na identifikovanie rozdielu medzi stavom nehybnosti a pohybom hmoty v priestore, nevidím dôvod viesť jalovú polemiku o danej téme, s nikým. Preto i keď diskusiu k tomuto článku povoľujem, na diskusné príspevky reagovať v žiadnom prípade nebudem.

Alexander JÁRAY

Alexander JÁRAY

Bloger 
  • Počet článkov:  344
  •  | 
  • Páči sa:  11x

Quod licet JÁRAY - ovi, non licet bovi.„Čo je dovolené JÁRAY - ovi, nie je dovolené volovi.“ Zoznam autorových rubrík:  Kvantová matematikaO zločinoch vedcovKde neplatia zákony fyzikySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu