reklama

Prvý finálový večer Superstar alebo zábava graduje graduje

Bruno pred piatkovým, prvým finálovým kolom tvrdil, že sme vyvolení. Máme sa usadiť, vybrať si žuvačky z úst, nešpárať sa v nose a čo najslobodnejšie prejaviť nadšenie. Čím hlasnejšie, tým lepšie. Bolo desať minút do priameho prenosu. Tisícka šťastlivcov sa usádzala s dobrým pocitom a očami sa slastne vpíjala do pestrej scény. Produkčné lietali, ľudia zo štábu usilovne schovávali káble. Osvetľovači testovali sýtosť farieb a hviezdna porota bola pripravená klesnúť do bordových kresiel. V tmavom kúte pod železnou konštrukciou čupel Miro Jaroš. Rukami si podopieral bradu, ticho sledoval oceán hláv a upratovanie chaosu tesne pred začiatkom show, akú Slovensko ešte nevidelo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Zvučka strhla oponu a hrdlá sa rozkričali. Potlesk, piskot, skandovanie. Energia sa prevaľovala zo sedadla na sedadlo ako mexické vlny. Bublajúca paráda odštartovala. Napudrovaná, vtipná Adela a svieži Pyco postupne odistili jedenásť poistiek. V sále vybuchovali bomby, hluk, špičkové výkony, ovácie a skutočné talenty. Showbiznis sa presťahoval do Národného Tenisového Centra a urobil z neho rozprávku s čarovnou zmesou pesničiek, osobností, šarmu a imidžu.Po hlavnom programe sme poslali hlasivky oddychovať. Moderátori skúšali "Rozhodnutie", VIPkári sa tlačili pri chutnom občerstvení a ananásových šalátoch, a jedenásť hrdinov Slovenska rozdávalo autogramy, aj novinári, fotografovia a kameramani trhali horúcich adeptov na franforce. Ako veľmi človekom zamávajú tieto pocity, vedia iba samotní aktéri. Vyčerpaní, spotení sedíme opäť na svojich miestach. Porota a finalisti tiež. Nikto ani necekne. Čakáme na pokyn z réžie. Peter Konček berie do rúk mikrofón a otočí sa k davu: "Akoby ste tu ani neboli." Nemáme silu reagovať, ale ktosi predsa zakričí: "Zaspievajte niečo." Teraz vzal všetko do rúk Robo Mikla: "My sme spievali celý večer, vy zaspievajte! Poďme spolu, prší, prší...." A sála zaburácala. ...milá má duša má nezatváraj pred nama... Robo pred úvodným džinglom znova rozjašil publikum. Čierny Peter padol na Martina Kelecsenyiho a boli sme ochotní hádzať mu pod nohy lupene z ruží. Superstar vás strhne k neuveriteľným veciam. Haberova pesnička "Kým vieš snívať" upokojila a pripravila naše duše na cestu do treskúcej noci. Pyco sa úprimne poďakoval všetkým za skvelú atmosféru, pod pódiom sa hemžili známe tváre a mne bolo ľúto, že rozsvietené svetlá a miznúci dav dali všetkému definitívny koniec.Dobrá prácička, slovenský showbiznis skutočne chytil druhý dych a robí národu radosť. Bruno mal pravdu, bolo úžasné sa toho zúčastniť.

Monika Nagyova

Monika Nagyova

Prémiový bloger
  • Počet článkov:  296
  •  | 
  • Páči sa:  2 326x

Autorka románu Sídlisko, moderátorka, Slovenské literárne centrum, Podcast Knižná revue Zoznam autorových rubrík:  Úprimné pozdravy z BratislavyZo života vo firme snovDenník starej dievkyO pocitoch smrteľníkaShowbiznis je drinaČo je "in"Pribalím vás do kufra

reklama

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu