Matej Šiculiak
Žiadosť o udelenie autorizácie na činnosť tretej osoby
Kto je tretia osoba podľa zákona o odpadoch? A ako podať žiadosť o udelenie autorizácie, keď chcete pôsobiť na trhu ako tretia osoba? Toto všetko sa dozviete v tomto článku
ESG & Sustainable Development Zoznam autorových rubrík: Environmentálny manažment, Odpadové hospodárstvo, Nezaradené, Aditíva v potravinách, Rastliny v kuchyni, Fotonávody
Kto je tretia osoba podľa zákona o odpadoch? A ako podať žiadosť o udelenie autorizácie, keď chcete pôsobiť na trhu ako tretia osoba? Toto všetko sa dozviete v tomto článku
Aké náležitosti musí obsahovať žiadosť o udelenie autorizácie na výkon činnosti organizácie zodpovednosti výrobcov?
Dovoľujem si Vám oznámiť, že v pondelok 5. septembra bola spustená doména www.matejsiculiak.sk. Som environmentálnym manažérom srdcom i dušou. Venujem sa environmentálnemu manažmentu nielen v podnikoch, ale i v mestách a obciach.
Aj Vám sa niekedy stalo, že ste odfotili fotku nakrivo? Nezúfajte, túto chybičku rýchlo a jednoducho viete pomocou jednoduchých nástrojov napraviť.
Seriál Rastliny v kuchyni je stručný súbor informácii o možnom využití niektorých rastlín v kuchyni (bez nároku na úplnosť informácií)
Ešte stále nemáme dosť informácii, ako škodia. Málo ľudí verí tomu, že konzumácia potravín s aditívami môže viesť k mnohým rizikám. Nevedomosť o následkoch je ešte stále medzi nami. Prečo nežiť zdravšie s bionáhradou?
Seriál Rastliny v kuchyni... je stručný súbor informácii o možnom využití niektorých rastlín v prírode (bez nároku na úplnosť informácií)
Seriál Rastliny v kuchyni... je stručný súbor informácii o možnom využití niektorých rastlín v prírode (bez nároku na úplnosť informácií)
Životospráva mnohých ľudí naberá konzumný spôsob života. Ľudia sú uponáhľaný a zabúdajú na zdravú a vyváženú stravu. Zdravé potraviny môžeme vidieť už iba v oddelených regáloch so zdravou výživou. Ľudia kvôli ekonomickej situácii kupujú konvenčné potraviny, nepozerajú sa po zložení a kvalite potraviny, avšak čoraz viac len po cene. Dopyt potravín s najnižšou cenou je najväčší a mnohí spotrebitelia nemajú ani len záujem sa dozvedieť príčiny poklesu ceny na trhu. Obchodné reťazce ako najväčší modifikátor konkurencie túto situáciu dôkladne využívajú a v zmysle princípov trhového hospodárstva menia aj svoju ponuku, ktorá sa vyvíja len podľa ceny. Mnoho spotrebiteľov vôbec neprihliada na to, že „viac neznamená vždy aj lepšie“ a takisto sa toto heslo už dávno vytratilo aj z našich obchodov.