Najdôležitším rozdielom je pečenie v špeciálnej k tomu určenej fólii. Už roky v nej mamka pečie všetko a kvalita takto pripravených pokrmov je neporovnateľná s klasickým pečením. Mäso sa upečie bez pridania akéhokoľvek tuku. Zvonku je chrumkavé a zvnútra šťavnaté. V každom kúsku nájdeš arómu všetkých použitých surovín. Fólia na pečenie robí z tejto klasickej úpravy, moderný a racionálny spôsob tepelnej úpravy pre ten pravý gurmánsky zážitok.
Do fólie pridaj kurča pripravené na pečenie podľa tvojho najobľúbenejšieho receptu. Pridaj aj veľa mrkvy pokrájanej na pol centimetrové krúžky, plátky starej aj mladej cibuľky, strúčiky cesnaku a pár listov či vetvičiek čerstvých byliniek. Nezabudni fóliu pred pečením poprepichovať!
Najlepšou prílohou sú mladé zemiaky pečené v šupke (samostatne), prípadne grilované na kvapke oleja.